20/8
Holandský nábytok

Holandský nábytok

20. srpna 2012 v 07.00 , Bytové doplnky , Hodiny , Kreslá a sedacie súpravy , Obývacie izby

Sponzorované odkazy

Obklopujete sa radi kvalitným nábytkom? Vlastníte starú chalupu a potrebujete si ju zariadiť? Alebo chcete znevšednit vašu obývaciu izbu? Skvelou voľbou je holandský nábytok! Tento nábytok je nadčasový, vyrobený z kvalitného masívneho dreva a jeho rustikálny dizajn ozvláštni akúkoľvek miestnosť.

Vyberať ho môžete z rôznych variánt, ako sedacie súpravy, jedálenské súpravy, stolíky, hodiny, obrazy, zrkadlá a ďalšie štýlové doplnky. Pre holandský nábytok je veľmi typická koža a výrobky z nej. Sedacie súpravy v koži vyzerajú nielen luxusne, ale sú tiež veľmi pohodlné na sedenie.

A kde môžete tento rustikálny nábytok zakúpiť? Môžete navštíviť niekoľko kamenných obchodov, hneď u našich susedov, a to v Prahe, Brne, Olomouci, Ostrave, ale aj v ďalších mestách alebo zakúpiť tento nábytok cez internetové stránky jednotlivých obchodov. Na internete môžete ale tiež, okrem originálov, zohnať lacný použitý holandský nábytok a ušetriť tak aj nejakú korunku.

Holandský nábytok Praha

Praha ponúka hŕbu predajcov holandského nábytku, ale každého najviac zaujme určite predajca Holandský nábytok Best , ktorý ponúka holandský nábytok nielen nový, ale aj zreštaurovaný, ktorý zaujme svojimi zľavovými akciami. Pobočky má aj v Chomutove, Rude a Karlových Varoch.

Holandský nábytok Brno

Ak chcete nakupovať holandský nábytok v Brne, jasnou voľbou je určite prevádzka *Holandský nábytok* , ktorá sa dovozom a predajom nábytku zaoberá už od roku 1993. Firma ponúka kvalitný nábytok z masívneho dreva, ktorý je dovážaný z Belgicka, Francúzska a Holandska, alebo pochádza priamo od tuzemských dodávateľov.

Aj táto firma láka svojich klientov na veľké zľavové akcie. Tu kúpite kvalitný nábytok za super cenu!

Holandský nábytok Olomouc

Olomouckým význačným predajcom holandského nábytku je určite Holand.cz , ktorý sa zaoberá nielen dovozom a predajom tohto nábytku, ale aj jeho výkupom. Firma ponúka široký sortiment nábytku pre všetky vekové kategórie. Kvalitný masívny nábytok dováža predovšetkým z Belgicka, Holandska a Nemecka.

Holandský nábytok Ostrava

Keď zabrúsime do Moravskslezského kraja, priamo do Ostravy, nájdeme tu *Nábytok Chodura* , ktorý ponúka holandský nábytok i s kvalitným spracovaním kože. Táto firma je zameraná na dubový nábytok v podobe komôd, postelí, sedacích súprav a ďalšieho nábytku. Špecializuje sa nielen na nový nábytok, ale aj na ten použitý, ktorý dováža z evrópskych krajín.

Zdroj: www.holand.cz, www.holandskynabytek.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS