1/11
Ako si štýlovo ľahnúť? Originálne postele pre každého

Ako si štýlovo ľahnúť? Originálne postele pre každého

1. listopadu 2013 v 08.00 , Nábytok , Spálne

Sponzorované odkazy

V dnešnom článku sa pozrieme na zdravé spanie, aj keď sa teda nebudeme venovať priamo matracom, posvietime si na štýlové postele, presnejšie žeravé kúsky od svetovo uznávaných návrhárov a dizajnových štúdií. Akú posteľ máte vy doma? Ste s ňou spokojní? Ak nie, prípadne ak plánujete novú posteľ, prinášame vám niekoľko pre nás zaujímavých tipov na manželské postele, možno vám niektorý padne do oka, neskôr do spálne.

Simple Hi Bed from Suite New York

Začnime úplne tým najjednoduchším, nasledujúca posteľ s názvom Simple Hi Bed from Suite New York sa vyznačuje jednoduchým a ostrým dizajnom. Určite ste si všimli, že vytvára tiež efekt postele vo vzduchu, čo umožňujú skryté nohy. Rozhodne zaujímavý kúsok do moderne zariadenej spálne.

Posteľ Simple Hi Bed from Suite New York – Suiteny.comPosteľ Simple Hi Bed from Suite New York – Suiteny.com

PCH Canopy Bed od Bernarda Brucha

Prejdeme k niečomu úplne odlišnému, ak máte rozmanito vybavenú spálňu plnú romantických detailov, určite oceníte nasledujúcu honosnú manželskú posteľ s názvom PCH Canopy Bed, ktorá sa pýši veľkolepou drevenou konštrukciou. Ak ste túžili mať posteľ ako z rozprávky, tento kúsok určite stojí za zváženie.

Posteľ MASH Studios PCH Canopy Bed – designpublic.comPosteľ MASH Studios PCH Canopy Bed – designpublic.com

Case Study Alpine Series Bed od Jay Novaka

Tentoraz zavítame do trochu vyššej triedy, nemusíte práve spať v umeleckom ateliéri, aby ste si mohli zaobstarať nasledujúcu posteľ s pomenovaním Case Study Alpine Series Bed, ktorú má na svedomí dizajnér Jay Novak, avšak rozhodne by do takéhoto prostredia dobre zapadala. Mohutná drevená konštrukcia sa pýši dokonalým spracovaním a bezchybným dizajnom, avšak má to aj jeden háčik, ktorým je cena, ktorá práve nie je nízka. Ak ju však musíte mať, nie je čo riešiť.

Posteľ Case Study Alpine Series Bed – modernica.netPosteľ Case Study Alpine Series Bed – modernica.net

Simple Double Doux Bed od Drexler Guinand Jauslin Architects

Ako posledný tip sme si pripravili veľmi chytrú konštrukciu posteľového rámu, tvári sa totiž ako jedna posteľ, avšak v podstate ju môžete rozložiť hneď do troch prevedení – jednoduchá posteľ, letisko a dve rozdielne postele. Tento kúsok s nálepkou Simple Double Doux Bed je perfektným riešením do menších bytov, predovšetkým pre mladých manželov, avšak opäť to má menšiu chybu a to tú, že vás to bude stáť okolo $3,500, čo si môžete prihodiť k sume za byt a možno budete mať aj dostatok voľného miesta pre normálnu posteľ.

Posteľ Simple Double Doux Bed – simpledoubledeux.chPosteľ Simple Double Doux Bed – simpledoubledeux.ch

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS