22/12

Katalóg IKEA 2014: Čo nás čaká v budúcom roku?

22. prosince 2013 v 13.30 , Bytové doplnky , Kuchyne , Kúpeľne , Nábytok , Spálne , Stoličky , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Koniec roka sa nezastaviteľne blíži a tak vás iste bude zaujímať, čo prinesie rok 2014. Práve preto sme zamierili do najväčšieho obchodného reťazca s nábytkom a doplnkami, aby sme zistili, čo má v pláne na nasledujúcich dvanásť mesiacov a musíme povedať, že sa máme na čo tešiť.

Zatiaľ vám predstavíme katalóg IKEA na rok 2014, takže sa pozrieme na najzásadnejšie produkty, ktoré si pre nás dizajnéri tejto firmy pripravili. Katalóg obsahuje veľa nového pre detské izby, kancelárie, kuchyne, obývacie izby, kúpeľne či spálne. Jednoducho si môžete každú miestnosť vášho bytu či domu vybaviť novými doplnkami alebo nábytkom, takže sa poďme pozrieť na jednotlivé časti domu.

Obývacia izba

Začnime obývacou izbou, pretože pre túto miestnosť si návrhári IKEA pripravili pravdepodobne najviac projektov. Spomenúť môžeme napríklad Modulárnu pohovku Söderhamn, ktorú môžete zostaviť presne podľa toho, ako si chcete odpočinúť. K dostaniu je veľké množstvo modulov v niekoľkých farebných variantoch, takže môžete pohovku kupovať postupne a tým formovať vašu obývaciu izbu.

Ďalšou novinkou je rozkladacia pohovka s názvom TIDAFORS, ktorú ocenia predovšetkým majitelia menších bytov, pretože rýchlo premenia obývaciu izbu v spálňu a návšteva si pri pobyte na pohovke nič nevšimne.

SÖDERHAMN – Ikea.czSÖDERHAMN – Ikea.czTIDAFORS – Ikea.czTIDAFORS – Ikea.cz

Detská izba

Naše ratolesti sa tiež dočkali mnohých noviniek, takže ak ešte nemáte zariadenú izbu pre najmenších, prípadne ich izba potrebuje zmenu, teraz prichádza ten pravý čas. V obchodoch sa objaví napríklad nový posteľový rám pomenovaný TROGEN, detské hojdacie kreslo SUNDVIK alebo systém úložných škatúľ STUVA MÅLAD.

TROGEN – Ikea.czTROGEN – Ikea.czSUNDVIK – Ikea.czSUNDVIK – Ikea.cz

Kuchyňa

Ďalšie predstavované produkty IKEA využijete predovšetkým v kuchyni, bude sa jednať o čelá zásuviek s názvom APPLÅD a krycí panel nástennej dosky z nerezovej ocele RUBRIK, ktorú iste ocení každá praktická kuchárka, ktorá si potrpí na vzhľade svojej kuchyne.

APPLÅD – Ikea.czAPPLÅD – Ikea.czRUBRIK – Ikea.czRUBRIK – Ikea.cz

Kúpeľňa

Ako na posledné sa pozrieme do kúpeľne, pretože do obchodov IKEA dorazí nová zostava skriniek a doplnkov do tejto miestnosti s pomenovaním GODMORGON. K dostaniu bude veľká kopa skriniek v rôznych farebných a tvarových variantoch, takže si môžete poskladať kúpeľňu presne podľa svojho.

GODMORGON – Ikea.czGODMORGON – Ikea.cz

Pokračovanie katalógu IKEA 2014.

Katalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.czKatalog 2014 – Ikea.cz

zdroj: ikea.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS