27/2
Chytrá elektronika pre vašu domácnosť

Chytrá elektronika pre vašu domácnosť

27. února 2014 v 07.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Nedávno sme vám priniesli článok o zaujímavých doplnkoch do bytov a domov. Okrem toho, že skvele vyzerajú, tiež plnia dôležitý účel v každej domácnosti. Rozhodli sme sa, že vám prinesieme aj ďalšie bytové doplnky, ktoré sa pýšia rovnakými atribútmi. Poďme sa teda pozrieť na ďalšie vymoženosti, ktoré vám skrášlia a spríjemnia pobyt doma.

Ventilátor Big Ass Element Fan

A začneme vo veľkom štýle, pretože vám predstavíme obrí ventilátor s názvom Big Ass Element Fan, ktorý vyzerá fenomenálne a navyše vám v letných dňoch vykúzli príjemné teploty. Ako iste vidíte, je vhodný predovšetkým do väčších miestností. Svoje uplatnenie nájde napríklad v pracovni, obývačke či v predsieni. Informácie o cene bohužiaľ nemáme, ale máme také podozrenie, že vzhľadom na to, že ide o jedinečnú záležitosť, nebudú sa obstarávacie náklady pohybovať nízko.

Ventilátor Big Ass Element Fan – bigassfans.comVentilátor Big Ass Element Fan – bigassfans.com

ANDREA Air Filter

Ďalšiu vychytávku má na svedomí Mathieu Lehanneur with David Edwards, ktorý sa nechal inšpirovať klasickými vzduchovými filtrami, avšak hľadal tiež pomoc v prírode. Výsledkom je revolučná technológia, ktorá využíva rastliny vnútri nádoby na filtrovanie vzduchu v miestnosti a vytváranie zdravého ovzdušia. Tento prístroj je možné využiť v obývacích izbách, spálňach, kanceláriách či izbách pre najmenších, ak chcete deťom vytvoriť čo najzdravšie prostredie.

ANDREA Air Filter – amazon.comANDREA Air Filter – amazon.com

Systém Geneva Home Theatre

Nasledujúca skriňa bude určená predovšetkým pre nadšencov filmov, ktorí si radšej vychutnajú obľúbený trhák či novinku v teple domova. Ak chcete kvalitný zážitok z filmov, rozhodne sa oplatí investovať do prvotriednej aparatúry, avšak mnohokrát to potom v obývacej izbe vyzerá trochu zmätene a občas dokonca vykukne nejaký ten drôt. Tomu je koniec vďaka systému Geneva Home Theatre, ktorý poskladal všetky dôležité komponenty domáceho kina do jedinej skrine a vy si tak môžete nerušene užívať váš obľúbený film v prvotriednej kvalite. Skriňa obsahuje niekoľko reproduktorov a subwoofer, vstup pre DVD a tiež konektor pre pripojenie iPodu, takže môžete systém jednoducho používať aj pre púšťanie pesničiek.

Geneva Home Theatre – conranusa.comGeneva Home Theatre – conranusa.com

zdroj úvodné foto: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS