3/4
Štýlové a moderné vane do vašej kúpeľne

Štýlové a moderné vane do vašej kúpeľne

3. dubna 2014 v 07.00 , Kúpeľne

Sponzorované odkazy

Chystáte sa na renováciu kúpeľne či staviate dom? V tom prípade budete čo najskôr rozhodovať o tom, akú vaňu si umiestnite do kúpeľne a verte, že to nie je až tak jednoduchá úloha, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Prinášame vám niekoľko tipov na zaujímavé riešenie tejto otázky. Pokúsime sa vás presvedčiť o tom, že vaňa nemusí byť iba zaoblená a biela nádoba, ale centrum kúpeľne, ktoré hneď pri vstupe do miestnosti zaujme a upúta pozornosť. Prejdeme teraz praktickosť a rozmery, pretože to sú smerodajné informácie pre väčšinu z nás, a nechajme sa inšpirovať predovšetkým tvarom a spracovaním.

Viegues vana – agapedesign.itViegues vana – agapedesign.it

Farebná vaňa Durata Sustainable

Keď sme u tej praktickosti, začnime niečím, čo pravdepodobne vôbec praktické nie je. Ide o veľmi jednoduchú vaňu z recyklovaných materiálov, ktorá sa pýši ostrými hranami. Síce nevidíme na dno, ale ak sú aj na spodnej časti ostré hrany, nebude to najpríjemnejšia vaňa na kúpeľ. Nám sa však páči a dôležité tiež je, že k dostaniu je vo viac než v šesťdesiatich farbách, stačí si vybrať tú, ktorá vám najlepšie ladí k dlaždičkám.

Retro vaňa Vieques Tub

Teraz tak trochu zamierime do minulosti, pretože si posvietime na retro vaňu s názvom Vieques Tub. Ako môžete vidieť, elegantné plechové telo je vybavené niekoľkými drevenými doplnkami a kovovou batériou. Nie sú potrebné žiadne obklady, žiadne dodatočné práce, nám sa toto riešenie páči a rozhodne je moderné.

Contura Acrylic Tub – signaturehardware.comContura Acrylic Tub – signaturehardware.com

Elegantná vaňa Contura Acrylic Tub

Ak máte radi elegantné kúpeľne v bielom prevedení, napríklad v kombinácii s oceľou či drevom, nasledujúca vaňa je stvorená priamo pre vás. Vaňa nazvaná Contura Acrylic je veľmi príjemne tvarovaná a v miestnosti určite dokáže zaujať.

Koncept kúpeľne Ebb

Zároveň sme si dovolili uviesť koncept kúpeľne, ktorá ukazuje veľmi zaujímavé riešenie vane. Tento variant nás veľmi zaujal a tak sme sa rozhodli, že ho do článku zaradíme. Koncept má názov Ebb Bathroom a ide prakticky o jeden kus nábytku, ktorý v sebe skrýva umývadlo, vaňu a záchod. Musíme uznať, že je to celkom zaujímavé riešenie pre menšie podlhovasté kúpeľne, navyše nápad presklenej vane sa nám páči ešte viac. Len tá cena.

Kúpeľňa Ebb – ustogether.euKúpeľňa Ebb – ustogether.eu

Úvodné foto: alter-e.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS