19/10
Dizajnové doplnky a nábytok pre domáce zvieratá / Druhý diel

Dizajnové doplnky a nábytok pre domáce zvieratá / Druhý diel

19. října 2014 v 00.00 , Bytové doplnky

Sponzorované odkazy

Nedávno sme pre vás pripravili článok nábytku a bytových doplnkov pre našich štvornohých miláčikov, pretože aj tí môžu mať štýlové obydlie vnútri nášho bytu či domu a v dnešnom článku budeme v tomto duchu pokračovať a prinesieme vám niekoľko ďalších typov na dizajnové doplnky a nábytok pre domácich miláčikov.

Domček pre domáce zvieratá Lulu's Hideaway

Začnime s niečím, čo by mohlo pripomínať búdu pre domácich miláčikov a volá sa to Lulu's Hideaway Pet Cave, avšak na prvý pohľad vám musí byť jasné, že nejde len tak o jednoduchú búdu, avšak o veľmi premyslený a starostlivo navrhnutý kúsok. Aj takto môže vyzerať búda. (úvodné foto)

Klietka eiCRATE navrhnutá od Peter Pracilio

A zostaneme pri príbytku pre domáce zvieratá, pretože teraz si predvedieme dizajnovú klietku s názvom eiCRATE, ktorú vytvoril dizajnér Peter Pracilio. Nepravidelný tvar dodal klietke nové dimenzie a od nás dostáva tento počin určite palec hore, v byte sa bude tento kúsok určite vynímať.

Klietka eiCRATE – gnr8.bizKlietka eiCRATE – gnr8.biz

Psí príbytok Dog Pod od Glenn Ross

A od klietok a príbytkov sa prenesieme k psím alebo mačacím pelechom, pretože ak si myslíte, že pelech môže byť iba látkový a prakticky jednotného tvaru, tak vás zrejme vyvedie z omylu dizajnér Glenn Ross so svojím výtvorom Dog Pod. Musíme povedať, že je to veľký luxus pre malého psa, dizajnovo sa tento kúsok viac než vydaril.

Psí príbytok Dog Pod – shareasale.comPsí príbytok Dog Pod – shareasale.com

Nástenný Itch Cat Scratcher

Teraz tu máme niečo vyložene len pre mačky, pretože kto tohto tvora má doma, iste vie, že občas si potrebuje obrúsiť pazúriky a tak rád napríklad trhá pohovku, to však rieši nasledujúci vynález Itch Cat Scratcher, ktorý takisto aj skvele vyzerá. Avšak nikto vám nezaručuje, že vaša mačka nebude mať radšej pohovku.

Nástenný Itch Cat Scratcher – feelmorehuman.comNástenný Itch Cat Scratcher – feelmorehuman.com

Búda a sedačka Kattbank 48 "Bench

Opäť sa tu budeme venovať problému s nedostatkom miesta v byte či dome, a ako určite viete, domáce zviera rozhodne priestoru veľmi nepridá, práve preto vznikla lavica s názvom Kattbank 48" Bench, ktorá vo vnútornom priestore ukrýva obytné miesto pre vášho psa alebo mačku. Vynález je to pekný, zaujímalo by nás ale, ako sa tvári pes, keď spí vnútri a niekto si na lavicu sadne.

Búda a sedačka Kattbank 48″ Bench – store01.prostores.comBúda a sedačka Kattbank 48″ Bench – store01.prostores.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS