26/4
Urobte si zo záhrady svoj raj

Urobte si zo záhrady svoj raj

26. dubna 2015 v 13.00 , Záhradný nábytok

Leto si obulo sedemmíľové čižmy a už sa blíži nezadržateľnou rýchlosťou. Už viete, kde budete tráviť horúce letné dni? Dovolenka pri mori? Opaľovanie na kúpalisku? V práci? Pod slnečníkom na terase? Na záhrade v tieni stromov? Ak ste sa rozhodli pre poslednú možnosť, zútulnite si svoju záhradu čo najviac. Urobte si z nej vlastný raj, rajskú záhradu ale radšej nie, v tej boli had a všetci vieme, ako to dopadlo.

Oáza pokoja jedine s hojdačkou

Ako malý ste zbožňovali hojdanie, ale na vlastnú hojdačku nebol vhodný priestor, záhradu ste ešte nemali a retiazkové hojdačky medzi bytovkami boli vždy zničené. Doprajte si teraz radosť, keď môžete. Záhradné hojdačky patria ku vašej oáze pokoja ako jablko k jabloni, po horúcom dni vám padne limonáda či káva na hojdačke ako balzám na celé telo. A vaše deti? Tie budú celé zbláznené od radosti, keď uvidia, že máte v záhrade hojdačku. Nič nie je pre deti úžasnejšie ako zákony fyziky – vystrieť nohy, pokrčiť nohy, vystrieť nohy, pokrčiť nohy a hojdať sa nikdy neprestanete.

Drevo, hliník či kov?

Váš záhradný nábytok má časy najväčšej slávy už za sebou a rozhodli ste sa kúpiť nový, ale neviete si vybrať materiál? Či drevo, kov alebo hliník?

Drevo
+ nesmrteľné,
+ dokonale zapadá do charakteru záhrady,
+ príroda + prírodný = istá výhra.
- náročné na údržbu

Kov
+ pevný, nemusíte sa báť, že ho zlomíte ako plastovú stoličku
+ zútulnite ho farebnými vankúšikmi, bude pohodlný
- menej praktický, pretože sa s ním kvôli jeho váhe ťažšie manipuluje

Hliník
+ v kombinácii s textilom je praktický
+ trendy a ľahký
+ jednoduchý na údržbu
- v lacnejšom prevedení krehkejšia konštrukcia

Každý nábytok má svoje výhody aj nevýhody. Pri rozhodovaní zohľadnite vaše požiadavky a aj to, ako a kde ho chcete využívať. Ak ste sa rozhodli, vyberte si svoj záhradný nábytok na Vetroshop.sk.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS