13/5
Jarné svietenie - skúste to s Claro

Jarné svietenie - skúste to s Claro

13. května 2016 v 06.15 , Bytové doplnky , Design , Svietidlá

Sponzorované odkazy

Potrebujete si doma posvietiť? Strácate sa v širokej ponuke svietidiel? Skúste to s nami a s novou jarnou kolekciou lámp a lampičiek Claro.

Svetlo sveta uzreli jarné dizajnové novinky, ktoré majú svieže, trendové rysy a medzi materiálmi sa skvie dokonale spracované jaseňové (ale aj iné) drevo. Nájdete v nich ako dizajnové svetidlá, tak aj rad moderných bytových doplnkov. Farebnosť sa zamerala na pastelovosť, ale aj bielu a čiernu.

lampa Angulo, 254 €lampa Angulo, 254 €

Svietidlá sú odrazom posledných dizajnových módnych smerov. Je kladený značný dôraz na nápaditý dizajn, ktorý ale nie je prekážkou na rýdzo praktické používanie. A s cenovo rozumným nastavením, zodpovedajúcim kvalite aj precíznemu prevedeniu svietidiel.

lampa Focus, 158 €lampa Focus, 158 €

Hravé a evokujúce radosť – to sú tieto praktické svetelné doplnky do vášho domova. Stolové lampy pripomínajú drevených robotov, alebo rôzne pomôcky z fyziky, či jemnosť, ktorá nabáda k fantázii a predstavám, čo „by to mohlo ako byť“ za tvar, čo teda zobrazuje či pripomína.

lampička Vendi Wood, 81 €lampička Vendi Wood, 81 €

Skutočnou jedinečnou čerešničkou na jarnej dizajnérskej torte sú nové svietidlá s plstenými tienidlami a stolné lampy v pastelových farbách. Závesné osvetlenie je v novej jarnej kolekcii zastúpené napríklad vzdušným svietidlom zloženým z dvoch ľubovoľne nastaviteľných svetiel, aj lustrom v hravom tvare trúbky.

Svietidlá Claro vás presvedčia o tom, že hravosť je prima a cool. Všetky produkty možno zakúpiť v showroome claro, Národná trieda 27, Praha alebo na e-shope claro.cz .

Zdroj foto: claro.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS