16/8
Potešenie pre bytík, či darček pre blízkych

Potešenie pre bytík, či darček pre blízkych

16. srpna 2017 v 00.00 , Bytové doplnky , Riad , Sklo

Sponzorované odkazy

Niekedy sa zdá, že nášmu príbytku niečo chýba. Maličkosť, drobnosť, jednoducho „niečo“. Často stačí naozaj málo a váš domov je opäť azylom a harmonickým prostredím na trávenie voľných chvíľ. Ako osamote, tak s rodinou.

Zaujímavých kúskov pre bývanie nie je nikdy dosť, obzvlášť ak chcete svojmu domovu dať nový nádych a život. Pár menších zmien niekedy urobí viac, ako rozsiahla (a hlavne nákladná) prestavba, či rekonštrukcia. Takéto výborné kúsky nájdete v online obchodíku Nila.cz. Prinášame vám pár tipov na inšpiráciu.

váza Assiniváza Assini

Váza Assini

Krehko vyzerajúca sklenená váza Assini má textúrovaný povrch, ktorý tomuto priezračnému kúsku dodáva jedinečný štýl aj charakter. Váza je vyrobená ručne, v čistých líniách a s akousi nenápadnou, a práve preto nápaditou rustikálnou nedokonalosťou. Každý jeden kúsok vázy Assini je tak originál, ktorý môžete mať za cenu 49 €.

taniere Indigo Droptaniere Indigo Drop

Tanier Indigo Drop

Úžasný biely tanier s modrými kvapkami je súčasťou štýlového jedálenského servisu Nkuku Indigo Drop, ktorý je vyrobený úplne ručne vo Vietname v rámci tradičnej výroby. Dostanete ho v dvoch veľkostiach, keď všetko zo servisu je možné použiť, ako do mikrovlnnej rúry, tak do klasickej rúry a umyť v umývačke. Tanier s priemerom 22,5 × 2 cm vyjde na 17 € a väčší s priemerom 28 × 2,5 cm stojí 22 €.

Váza a taniere patria do série produktov anglickej značky Nkuku, ktorá ponúka bytové dekorácie aj úžitkové predmety v mnohých podobách – od štýlového porcelánu, cez sklenené kúsky až po pletené prikrývky aj masívne dosky do kuchyne. Ich výroba sa realizuje od Devonu až po Indiu, kde majú tých najšikovnejších remeselníkov, ktorí vedia ručnú výrobu urobiť výborne.

set Bathing Girlsset Bathing Girls

Bathing Girls

Jedinečný porcelán s vtipným a úsmevne hravým dekórom je prácou holandskej firmy Pols Potten. Patrí k ideálnym kúskom pre nový náboj do príbytku, alebo poslúži ako originálny darček. Na súpravu Bathing Girls sa určite nebude prášiť a bude stále v permanencii. Obrázky kúpajúcich sa dám na súprave pozostávajúcom z kanvičky so štyrmi šálkami a podšálkami, sa iste postarajú o originálny prímes chvíľou pri stole a úsmevom na tvári stolovníkov. Súprava vyjde na 60 €.

Všetko a mnohé ďalšie epesné, funkčné a dekoračné bytové kúsky hľadajte na Nila.cz , kde je k dispozícii aj oblečenie, kozmetika, a ďalšie výborné vecičky.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS