8/9
Kúsok luxusu u vás doma

Kúsok luxusu u vás doma

8. září 2017 v 08.30 , Bytové doplnky , Design , Riad , Sklo

Sponzorované odkazy

Harmónia, pohodlie, domáce prostredie a čistota – to sú bežné synonymá pre domov, príbytok a domácnosť. Ale prečo sa obmedzovať len na ne, a nemať doma aj kúsok luxusu?

Cartier bytovými doplnkami je to možné vždy a všade. Nie nepomýlili sme sa, Cartier nie je len producentom nádherných šperkov. Ale môžete si s touto značkou dopriať aj obdobu šperku vášho príbytku. A nie je to žiadna novinka.

Príbeh vzniku interiérových doplnkov značky Cartier sa začal písať v rovnakej dobe, kedy slávny francúzsky dom začal vyrábať dnes už ikonické šperky. Luxusné bytové doplnky sú tak od začiatku veľmi úzko previazané a prepojené s umením šperkárov, zlatníkov a striebrotepcov.

Tí bezchybne a úžasne dokonale prepájajú vzácne materiály a motívy s remeselnou profesijnou zručnosťou a kreativitou. A budete sa diviť, keď povieme, že tradícia týchto malých, jemných a nevšedných bytových pokladov dennej potreby na parížskej Rue de la Paix siaha na koniec 19. storočia. Áno, už od tohto dátumu všetky ich kúsky dodávajú luxusný nádych a krásu mnohým domovom.

A čo dostanete?

  • apartné toaletné puzdra
  • krásne zapaľovače
  • roztomilé ozdobné škatuľky
  • najrôznejšie apartné fľaštičky
  • umné krehké poháre
  • parádne rámčeky či puzdrá na vizitky

Všetko vyjadruje delikátny, luxusný a hlboko estetický spôsob art de vivre, teda umenie žiť. Značka Cartier tak zas a znovu oživuje kúzlo každodenných luxusných objektov a práve teraz vám s ňou prinášame novú farebnú kolekciu moderných doplnkov. Všetok sortiment aj s cenami dostanete na Cartier.com .

Zdroj foto: Cartier

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS