16/3
Kam uschovať cvičebné nástroje, keď je príbytok malý?

Kam uschovať cvičebné nástroje, keď je príbytok malý?

16. března 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Bojuje s tým asi každý, kto doma cvičí, vlastný rotopéd, veľká zdravotná lopta, švihadlo, posilňovacie gumy, alebo súprava činiek na posilňovanie. Kam tieto veci po cvičení upratať, aby neboli na očiach a nehyzdili váš vypilovaný domov?

Na perfektný nápad, ako s týmito posilňovacími prostriedkami naložiť prišla značka Design Rose & Steel. Skrátka činky odmietla schovávať a urobila z nich krásny dekoračný a funkčný kúsok, v súprave celý nádherný kus. Ich nežne poňaté činky si radi a hrdo doma vystavíte.

Ich činky sú určené ako náčinie pre ženy, (ale nielen pre ne), ktoré po cvičení nebude nutné nikam schovávať a keď bude málo miesta, tak napriek tomu budú zdobiť, nie evokovať neporiadok ani rádoby malé železiarstvo u vás doma.

A tak zmeňte do základu zavedenú prax, ktorá velí náčinie upratovať a vystavte si ho. Kúsky od značky Design Rose & Steel vychádzajú z európskeho kultúrneho dedičstva a spájajú de facto šport s umením a vychádza z toho ojedinelá krásna a efektívna dekorácia, inšpirovaná antikou a princípom kalokagathie. Tá bola vo svojej dobe myšlienkou olympijských hier v starovekom Grécku.

Značka Design Rose & Steel na čele so zakladateľom projektu Pavlom Kulikom a dizajnérom Tomášom Kadeřábkom, zúročila pri riešení originálneho náčinia á la dekorácie dlhoročné skúsenosti s výrobou osobitých darčekových predmetov pre veľké firmy.

Ich činky, ktoré sú prvotne produkované v limitovanej edícii, sú tak perfektným a plne funkčným cvičebným náradím, zároveň ale aj krásnym dekoračným objektom v interiéri. Súprava jednoručných dámskych činiek o váhe od jedného do piatich kilogramov, je ideálnym prostriedkom na formovanie ženskej postavy, posilnenie svalov, nabudenie metabolizmu a znižovanie telesnej hmotnosti.

Súprava má názov Bladna, čo je latinské synonymum slovenského slova nežná. Základnými materiálmi súpravy Blanda od Rose & Steel sú oceľ a drevo. Oceľ je nehrdzavejúca chirurgická oceľ. Stojan je potom vyrobený z masívnych bukových a javorových dosiek, ktoré sú povrchovo oblepené javorovými, bukovými, prípadne palisandrovými či ebenovými dyhami.

Všetky produkty značky Rose & Steel sa vyrábajú jednotlivo a na objednávku v malých nezávislých dielňach v Česku, vždy podľa individuálnych požiadaviek zákazníkov. V súčasnej dobe sa začal predpredaj súpravy Bladna na objednávku, pričom orientačná cena súpravy jednoručných činiek Blanda začína od 3 360 €. Viac nájdete na Rose & Steel roseandsteel.com.

Zdroj foto: Rose & Steel

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS