22/6
Na bielo modrej vlne

Na bielo modrej vlne

22. června 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

Chcete mať harmonický, praktický, a pritom funkčný domov, alebo kuchyňu? Ku všetkým vychytaným moderným spotrebičom a prístrojom nepochybne patria aj bytové doplnky a riad. To dáva bývaniu punc osobitosti a jedinečného vkusu tých ktorí v príbytku bývajú.

Kuchyňa by mala byť predovšetkým praktická a funkčná a až potom dekoratívna. Ale v súčasnosti to možno spojiť všetko v jedno. Napríklad super dekoratívnymi pomocníkmi k vareniu, či riadom, ktorý je tak krásny a je škoda ho schovávať v skrinkách a šuplíkoch a krásne sním vyzdobiť na otvorených policiach priestor kuchyne.

riad Tranquillo je štýlovo biele s jemným modrým prúžkom v jemne nepravidelnom tvareriad Tranquillo je štýlovo biele s jemným modrým prúžkom v jemne nepravidelnom tvare

Takýmito kúskami môže byť riad Tranquillo. Táto nemecká rodinná firma má sídlo v Drážďanoch. Ich kolekcie riadu sú originálne s minimalistickým dizajnom a šik prostými až geniálne jednoduchými detailmi. Firma produkuje najrôznejšie kolekcie bytových doplnkov a kuchynských potrieb, ktoré si zamilujete na prvý pohľad. Môžu ozdobiť a ozvláštniť váš domov a kuchyňu.

Napríklad ich riad Tranquillo Elsa vyzýva na zostavenie si vlastného jedálneho servisu z jednotlivých kúskov tejto kolekcie. Celá kolekcia ručne maľovaného porcelánu Elsa sa vyznačuje minimalistickým dizajnom a mierne nepravidelnými tvarmi.

Z čoho vyberať?

K dispozícii sú malé a veľké taniere, menšie a väčšie misky, šálky a hrnčeky, ale aj kanvičky. Všetok riad je možné umývať ručne aj v umývačke.

Elsa Tranquillo miska

Napríklad servírovacia miska Elsa Tranquillo z porcelánu s rozmermi 12,5 × 12,5 × 3 cm v bielej farbe s jemnou modrou linkou pre servírovanie drobného občerstvenia za 4 €, ktorá je vhodná na umývanie aj v umývačke.

malá Elsa Tranquillo miska za 4 €malá Elsa Tranquillo miska za 4 €

Malá miska Elsa

Ďalej je k dispozícii malá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 7 €, s rozmermi 12 × 12 × 6 cm. Krásna miska v jednoduchom bielom dizajne s jemným modrým prúžkom je pôvabný kúsok vhodný na servírovanie drobného občerstvenia, šalátov, krémov, pudingov, ovocia a zeleniny.

malá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 7 €malá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 7 €

Hrnček Elsa

Veľmi pekný je aj hrnček Elsa, v jednoduchom bielom dizajne s jemným modrým prúžkom a mierne nepravidelnými obrysmi. Skombinujte si pôžitok z obľúbeného čaju, či kávy o radosť z dizajnového kúsku! Vyjde vás na 10 € a má rozmery 10 × 13,5 × 10 cm.

hrnček Elsa stojí 10 €hrnček Elsa stojí 10 €

Tanierik Elsa

Raňajkový tanier Elsa Tranquillo stojí 12 €, je porcelánový s rozmermi 21 × 21 × 1,9 cm. A pretože raňajky sú základom dňa, bude vám iste z tohto tanierika veľmi dobre chutiť. A chutiť bude ešte lepšie na tomto pôvabnom tanieriku.

raňajkový tanier Elsa Tranquillo za 12 €raňajkový tanier Elsa Tranquillo za 12 €

Tanier Elsa

Porcelánový servírovací tanier Tranquillo o veľkosti 20 × 10 × 3,2 cm vás vyjde na 13 €, a je vhodný ako tanierik na servírovanie pečiva, krekrov, sendvičov, jednohubiek a drobného občerstvenia pre rodinu, blízkych aj návštevy.

servírovací tanier Tranquillo za 13 €servírovací tanier Tranquillo za 13 €

Kanvica Elsa

Potom tu máme dve elegantné kanvičky, prvá je porcelánová kanvica Elsa Tranquillo za 24 €, o veľkosti 14 × 15 × 14,5 cm. Táto jednoduchá čajová kanvica má objem 1 liter, je v minimalistickom bielom dizajne s jemným modrým prúžkom. Kanvička má po strane praktické uško pre jednoduché servírovanie horúcich nápojov. Vršok zakrýva drobná pokrievka.

porcelánová kanvica Elsa Tranquillo za 24 €porcelánová kanvica Elsa Tranquillo za 24 €

Úzka kanvička Elsa

Druhou je menšia porcelánová kanvička Elsa Tranquillo, tiež za 24 € v rozmere 12 × 12 × 18 cm, ktorá je úzkou čajovou kanvičkou v minimalistickom bielom dizajne s jemným modrým prúžkom a objemom 1,2 litra.

porcelánová kanvička Elsa Tranquillo za 24 €porcelánová kanvička Elsa Tranquillo za 24 €

Vybrali ste si? Ak nie, ďalšie šik kúsky riadu Tranquillo nájdete na Nila.cz.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS