4/9
Cesta okolo sveta s House of Rým

Cesta okolo sveta s House of Rým

4. září 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Riad

Sponzorované odkazy

Doma je tam, kde sa cítite pohodovo a domácky. Takúto atmosféru si môžete vytvoriť s výrobkami značky House of Rým.

House of Rým je švédska značka dekoratívneho funkčného riadu a textílií na stolovanie, ale aj ďalšie príma kúsky pre bývanie. Ich výrobky sú kombináciou škandinávskej jednoduchosti s akcentom strohosti spolu s dôrazom na kvalitné spracovanie, ako v základe, tak v samotnom dizajne.

Pôvabné a nevšedné ilustrácie

Dizajn je podčiarknutý ilustráciami od skupiny mladých švédskych dizajnérok. A ich kreácie na riade, tanierikoch, hrnčekoch a textíliách vás určite budú baviť.

Kreatívne tóny

Originálna kolekcia stále známejšej švédskej značky s trochu tajomným pomenovaním House of Rým, vás určite osloví. Predovšetkým vyznieva precízne spracovanie po vzore tradičného tuniského remesla. Cieľom značky je vykúzliť vám úsmev na tvári a poštekliť vaše kreatívne zmysly. Tak prečo do toho neísť?

Hravosť v priamom prenose

Hravý a roztomilý dizajn je výsledkom spolupráce s modernými dizajnérmi, ktorí pracujú s originálnymi vzormi. Kolekcia je riešená v úsmevnom a pohodovom v štýle „Mix and Match“, má skvelú a kreatívnu kombinovateľnosť rôznych farieb a tvarov.

Domácka atmosféra s House of Rým

Kúsky z kolekcie House of Rým dodajú akémukoľvek interiéru (nielen kuchyni) jedinečný a osobitý štýl. V ich ponuke nájdete porcelánový riad, dekorácie do domácnosti, deky a obliečky a aj kolekciu pre deti.

Výrobky značky House of Rým sú veľmi obľúbené pre svoj elektizmus, ich dekami, porcelánom, riadom a textíliami môžete pretepliť čaro svojho domova, alebo ich využiť ako príjemný a originálny darček pre blízkych, rodinu či priateľov.

Skúsite ich?

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS