4/12
Detské vianočné ozdoby: Hravosť aj elegancia

Detské vianočné ozdoby: Hravosť aj elegancia

4. prosince 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Urobte deťom Vianoce jedinečnými! Nechajte ich samostatne ozdobiť vlastnými originálnymi vianočnými ozdobami!

Detské ozdoby sú u nás od nepamäti obľúbeným artiklom Vianoc. Vyrábame s deťmi vianočné reťaze, papierové hviezdy, srdiečka, zlepujeme plyšové postavičky a zdobíme medovníčky. A potom sa spolu s nimi radujeme z podarených kúskov a zdobíme nimi stromček a domácnosť.

Ale tento rok máte šancu ešte na iný artikel vianočných ozdôb pre deti. Originálny, šik a jedinečný. A pritom príma doplnok bývania a vianočnú štýlovú, elegantnú dekoráciu.

Vyšší level Vianoc

Tak môžete zážitok z Vianoc pre deti povýšiť na vyšší level. Pomôže vám k tomu rodinná firma Glassor a jej dizajnéri. Tí sa zamerali na ucelenej kolekcii pre tých najmenších a ich prvé Vianoce s rodinou. Deti ich budú milovať.

Gule s menom a dátumom narodenia detí

Vo firme Glassor totiž navrhli unikátnu pripomienku spoločne prežitých sviatkov, ktorou sú sklenené ozdoby, na ktoré si každé dieťa môže nechať napísať vybraný dátum, meno alebo oboje dohromady.

Moje prvé Vianoce

Tento nápad tiež korešponduje s novou detskou sadou ozdôb Moje prvé Vianoce v modernom severskom štýle.

Podporte detskú kreativitu

Ich tvorcovia však nezabúdajú ani na vianočné gule ďalších rozmanitých tvarov a farieb, postavičky, alebo čisto biele guľôčky, ktoré si rodičia s deťmi môžu sami dotvoriť.

Zdroj foto: Glassor

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS