25/1
Štýlová kuchyňa plná moderných doplnkov

Štýlová kuchyňa plná moderných doplnkov

25. ledna 2019 v 23.45 , Kuchyne

Rekonštruujete, alebo zariaďujete úplne novú kuchyňu? Máte isté predstavy, ktoré si prajete zrealizovať? Túžite po modernej kuchyni, v ktorej sa vám bude nielen dobre variť? Nasledujúce riadky vám prezradia, čo by v takej miestnosti nemalo chýbať a naopak, aké doplnky by ste si mohli zaobstarať ako dizajnový zážitok. Aj keď je v poslednej dobe trendový minimalizmus, nie každý sa ho drží. Frčia aj farebné, rustikálne, retro, či drevené kuchyne. Záleží len na vašom vkuse. Aj obyčajnú kuchynskú linku v malom panelákovom byte možno oživiť. Vieme ako.

Kuchyňa

Či už máte kuchyňu klasickú, metropolitnú, alebo vidiecku, kedykoľvek sa vám zachce, môžete ju ľahko obnoviť. Nevyžaduje sa po vás kúpiť nové skrine, skrinky, nové spotrebiče a pod. Stačia vám len drobné doplnky.
Poobzerajte sa po vašej kuchyni, máte nejaké miesto, kde vám stojí pohárik s perami, stolný kalendár, alebo nejaká soška? Preč s tým. Na miesto toho postavte originálny mlynček na kávu. Nepredstavujte si starobylé, otlčené mlynčeky po vašej prababičke. Na slovenskom trhu sa doslova roztrhlo vrece s modernými mlynčekmi na kávu. Značky ako Porlex Tall, Ascaso, Cafepoint, Hario Skerton, Weis či Lodos. Mlynčeky na kávu môžu byť ručné a elektrické. Kúpte si tohto pomocníka aj vy. Nielen že si nameliete vždy čerstvú a voňavú kávu, ale navyše sa vo vašej kuchyni bude nádherne vynímať ako moderný dizajnový kúsok.

Ascaso mlynček I-MINI I-2, červený, cena 220 EuroAscaso mlynček I-MINI I-2, červený, cena 220 Euro
Cefepoint, cena 39,90 EuroCefepoint, cena 39,90 Euro

Jedálenský stôl

Jedálenský stôl je súčasťou každej jedálne, alebo kuchyne. Buď býva umiestnený úplne samostatne a to prevažne v priestrannejších bytoch či domoch. V malých priestoroch býva natlačený k stene, alebo je súčasťou jedálenského kúta. Ak je doska stola stále krásna, ale vám už sa stôl akosi opozeral, môžete ho tiež ľahko obnoviť. Žiadne brúsenie, žiadne pretierania, ale niečo oveľa jednoduchšie a menej prácne. Skúste k vašej doske stola obnoviť nohy. Dizajnové stolové nohy môžu byť z rôzneho materiálu. Medzi najčastejší materiál patrí drevo a kov. Okrúhle, hranaté, obdĺžnikové, štvorcové, centrálne okrúhle pod. Jedna taká maličkosť doslova zmení celkový look miestnosti.

Doplnky

Rovnako ako v spálni, alebo obývacej izbe ladíte farby obliečky, vankúšov, alebo rôznych prikrývok, na kuchyňu by ste nemali zabúdať. Zladená farba tón v tóne u prestierania, závesov, obrúskov, kvetináčov, vázy a drobných doplnkov vyzerá nádherne. Len si predstavte tú krásu, keď odkryjete moderné vertikálne žalúzie a pustíte do miestnosti denné svetlo. Čisto a útulne, v takej miestnosti vám musí vždy chutiť. Porlex Mini, cena 57,90 EuroPorlex Mini, cena 57,90 Euro

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS