26/4
Vankúšikov nie je nikdy dosť!

Vankúšikov nie je nikdy dosť!

26. dubna 2019 v 00.00 , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy

Áno, je to tak – dekoračných vankúšikov v príbytku nie je nikdy dosť. Sú jednoduchým a doslova geniálnym zútulnením vášho domova. Milujete tiež vankúšiky?

Vankúšiky odeté po povlakov v najrôznejších farbách, vzoroch a materiáloch sú veľmi výrazným dekoračným prvkom každého interiéru. Medzi bytovými textíliami vládnu a právom. Sú totiž nepochybne príjemným, pohodovým a pestrým doplnkom bývania, ktorý môže váš interiér pozdvihnúť na vyšší level.

Nebojte sa ich!

Tak sa vankúšikov nebojte – váš interiér vďaka nim len získa. Každému priestoru vždy vankúšiky dodajú jedinečný punc útulnosti a harmónie. A mnohokrát svojou pestrosťou ešte nabudia veselú a pohodovú náladu v príbytku.

A nemusíte sa obmedzovať len na jednu verziu. Keď svoje vankúšiky budete čas od času prezliekať do iných povlakov – odlišných farieb a vzorov alebo materiálov, získate opäť v interiéri niečo nové. Tak budete mať stále doma náboj novej energie a rozmeru interiéru. Každým jednoduchým a vhodne zvoleným dekorom, farbou a materiálom návleku vankúšika zmeníte nádych celého príbytku.

Interiéru dodáte potrebnú

  • jemnosť voľbou jednofarebných jemných pastelových odtieňov
  • nádych romantiky motívov s kvetmi
  • štýlovosť menšími geometrickými vzormi
  • retro punc s veľkými geometrickými vzorkami povlakov
  • hrejivosť a domácku pohodu s pletenými, vlnenými a návliečkami z priadze
  • etno nádych s odpovedajúcim dekorom
  • alebo veselý pohodový dojem pestrým mišmašom povlakov na vankúšoch

Veľká škála možností

Možností je naozaj veľa, a vankúšikov aj povlakov v ponukách bytových textílií a doplnkov tiež. Kút s vankúšikmi pôsobí ako magnet na posedenie, poležanie, relax s hudbou, či knižkou, alebo len na odpočinkové pohovenie si po náročnom a dlhom dni.

A nemusíte takto zveľaďovať len interiér! Svoje urobí aj hromada vankúšikov v zimnej záhrade, na balkóne, terase či pod pergolou. Jednoducho všade, kam vankúšiky umiestnite získate ďalšiu pohodlnú a veľmi útulnú atmosféru.

Jedinečné vankúšiky

Dekoračné vankúše sú skrátka veľmi jednoduché a príjemne dizajnové bytové textílie. Patria medzi také tie maličkosti, ktoré robia domov domovom. Niekedy jemne a jednoducho, inokedy zase veľmi rafinovane dotvárajú celkovú atmosféru interiéru. Okrem toho majú tieto kúsky dôležitú funkčnú úlohu, keď značne navyšujú komfort bývania a pohodlia v ňom.

Tak vdýchnite svojmu príbytku novú energiu a vytvorte si v ňom zákutia plné pohody. S vankúšikmi je to ľahké.

Zdroj foto: Pixabay.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS