28/9
Najlepšie veci do každého štúdia!

Najlepšie veci do každého štúdia!

28. září 2020 v 21.45 , Bytové doplnky

Ak sa rozhodujete spraviť si štúdio, či už na nahrávanie pesničiek, alebo štúdio, kde budete natáčať vaše videá, či podcasty je dobré zariadiť si ho poriadne. Viete, ale, ako si spraviť zo štúdia moderné a kompaktné miesto. My vám poradíme!

Štúdio by malo v súčasnosti vyzerať moderne a malo by byť kompaktné. Je dobré zvoliť si moderné a potrebné veci. Čo tak napríklad moderná akustická pena , alebo iné pomôcky, ktoré spravia z vašeho štúdia navštevované miesto.

Ako správne zariadiť štúdio?

Na začiatok je teda dobré použiť akustickú penu. Tá ponúka niekoľko výhod a je v štúdiách veľmi potrebná. Slúži totižto na to, že dokáže pohlcovať zvuk a preto odhluční priestor od okolitého zvuku. Taktiež zníži ozvenu v miestnosti a výrazne zlepší akustiku. Bez akustických pien, vie byť zvuk niekedy nepríjemný a zlý. Je preto dobré nalepiť si ich na stenu, alebo strop. Ak chcete mať aj izolovanú miestnosť a chcete znížiť hluk od podlahy, viete použiť kročajovú izoláciu. Odhlučňujúca kročajová izolácia je vhodným riešením pre každú miestnosť a dokáže robiť neskutočné veci. To bola technickejšia časť, teraz treba vyriešiť tú vizuálnu. Najlepšie je kúpiť si poriadny stôl, stoličku a skriňu. Tieto veci využijete v každom štúdiu a vôbec nezáleží na tom, aké účely je štúdio stavané. Rovnako je potrebné dobre osvetliť miestnosť a ak zase máte dostatok svetla trošku ju zatemniť. Je už len na vás, čo si v štúdiu budete robiť a ktoré veci použijete.

Iné pomôcky do štúdia

Ak chcete ešte niečo do štúdia, je dobré kúpiť si poličku. Tu si viete odložiť napríklad hračky na diaľkové ovládanie, tričká, ozdoby, alebo niečo čo vás symbolizuje. Vaše štúdio sa teda stane miestom, kde budete mať aj veci, ktoré vás charakterizujú. Dobré je aj kúpiť koberec. Ten spraví zo štúdia moderné a pohodlné miesto. Zvyšok vecí do štúdia závisí už len od vás.

Nečakajte a zariaďte si vaše štúdio aj vy!

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS