9/12
Prizvite k vianočnému pečeniu a vareniu pomocníkov!

Prizvite k vianočnému pečeniu a vareniu pomocníkov!

9. prosince 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Čas letí a Vianoce už ťukajú na dvere. Až sa opýtajú, či máte napečené a navarené, môžete pokojne povedať, že áno. Ak totiž máte schopných pomocníkov, ide všetko rýchlo a hladko.

Vyskúšajte napríklad tie od značky Concept. Jej kuchynské spotrebiče sú moderné, majú množstvo chytrých noviniek, sú často multifunkčné, a navyše je možné jednoducho ich objednať na www.my-concept.cz . A ak vám dôjde kuchárska inšpirácia, stačí jednoducho nahliadnuť do aplikácie Concept Varenie, ktorá je na stiahnutie zadarmo.

robot RM7000 Eelementrobot RM7000 Eelement

Planetárny multifunkčný robot RM7000 Eelement

Je to multifunkčný pomocník, ktorý vie miesiť, šľahať, miešať, mixovať a strúhať a vďaka šikovnému príslušenstvu si poradí aj s výrobou zákuskov, zomelie mäso a pomôže s plnením párkov, alebo klobás. Má planetárny systém miešania, kedy sa metla pri miešaní otáča ako okolo svojej osi, tak okolo obvodu misy. Suroviny sú dokonale premiešané, nelepia sa na stenu nádoby a cesto je vypracované na jednotku. Robot s kovovým telom aj všetkými prevodmi ale ponúka aj mixér, mlynček na mäso, strúhadlový nadstavec aj tvorítko na cukrovinky. K dispozícii je 5 rýchlostí prevádzky vrátane programu PULSE a nechýba ani bezpečnostná poistka. Cena 320 €.

Variaci mixér COOK Multi Blender SM1000Variaci mixér COOK Multi Blender SM1000

Variaci mixér COOK Multi Blender SM1000

Okrem mixovania v ňom môžete aj variť. Zvládne pripraviť skvelé polievky, alebo omáčky. Poradí si s akýmkoľvek ovocím aj zeleninou, orechmi, čerstvými bylinkami, vyčarí jemné pyré aj lahodné smoothie, mliečny kokteil aj nátierku. Využijete ho ale aj pri príprave domácej zmrzliny, sorbetu, alebo drvenie ľadu. Mixér má 6 nerezových nožov, 4 rýchlosti mixovania a tlačidlo žubrienky / ICE a robustnú mixovaciu nádobu s objemom 1,75 litra s integrovanou odmerkou. Cena 320 €.

multifunkčná rúra vstavaná ETV7760ds Titaniamultifunkčná rúra vstavaná ETV7760ds Titania

Elektrická multifunkčná rúra vstavaná ETV7760ds Titania

Má extra veľký objem 72 litrov a nízku spotrebu, takže v nej s výrazne lacnejšou prevádzkou pokojne pripravíte pokrmy aj pre veľkú rodinu. Ponúka 12 funkcií pečenia vrátane teplého vzduchu, grilu, EKO programu, rozmrazovanie, alebo program na prípravu pizze aj kysnutého cesta. Vybavená je ale aj špeciálnou sondou na mäso, ktorá umožňuje presné meranie vnútornej teploty pokrmu a hodí sa hlavne pri príprave pečiva, alebo mäsa. Rúra má teleskopické výsuvy, systém Soft closing door a samočistiacu katalytickú vložku. Jej dvierka sú z trojitého skla a na ich ochladení ešte prispieva ochladzovací ventilátor, ktorý zaisťuje bezpečnú teplotu povrchu rúry. Cena 600 €.

Digitálne kuchynské váhyDigitálne kuchynské váhy

Digitálne kuchynské váhy s funkciou hodín, minútky a budíka VK5710–2

Odvážite na nich všetko, čo budete potrebovať, a to až do neuveriteľných 15 kíl. Majú 4 jednotky váženia, funkciu Tara, LED displej a hladký, odolný a ľahko udržiavateľný povrch. A keď ich práve nebudete využívať na váženie, poslúžia vďaka funkcii hodín, minútok a budíka, skvele tiež ako dizajnové hodiny do kuchyne. Cena 16 € – nerez VK5710, biela VK5711 a čierna VK5712.

Tyčový mixér TM4750–1 PressitoTyčový mixér TM4750–1 Pressito

Tyčový mixér TM4750–1 Pressito

Hravo pomelie nahrubo aj najemno orechy na vaše orechové rožky. Našľahá krém do pečiva, rozmixuje vianočnú rybaciu polievku. Prednosťou tohto tyčového mixéra je okrem vycibreného dizajnu aj praktická celokovová nerezová noha, vďaka ktorej ľahko vyrobíte aj ľadovú triešť. Tyčový mixér disponuje funkciou Turbo a jeho výhodou je aj plynulosť regulácie otáčok a nízka hlučnosť. Cena 52 € – biela TM4750 a čierna TM4751.

9 + 1 multifunkčný hrniec CK9090 s formou na bábovku9 + 1 multifunkčný hrniec CK9090 s formou na bábovku

9 + 1 multifunkčný hrniec CK9090 s formou na bábovku

Ak ste milovníkmi klasickej bábovky, budete milovať aj tohto vskutku všestranného pomocníka. S jeho pomocou totiž jej výrobu počas 50 minút zvládne každý a slávnostný vianočný stôl si vďaka tomuto multifunkčnému hrncu môžete obohatiť aj o čokoládové fondue, alebo grilovanú rybu. Okrem už spomínanej formy na bábovku má tento hrniec aj špeciálne vnútornú nádobu na varenie z nepriľnavého keramického povrchu, vďaka ktorej je možné pripravovať jedlo len s minimálnym množstvom tuku a bez rizika pripálenia. Jeho maximálna kapacita je 4 litre a teplotu možno nastaviť od 80 do 240 °C. Zvládne varenie, dusenie, smaženie, pečenie, varenie v pare, fritovanie, alebo pomalé varenie a zastane aj prácu prenosného grilu. Cena 104 €.

Pekáreň chleba PC5510Pekáreň chleba PC5510

Pekáreň chleba PC5510

Čerstvo upečeným pečivom a dokonale pripraveným cestom na kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny, alebo rezance určite nepohrdnete ani vo vianočnej dobe. Pekáreň ponúka výber z dvoch veľkostí bochníka (700 alebo 1000 g) a tiež z troch stupňov prepečenia kôrky (svetlá, stredná, tmavá). Má 12 prednastavených programov, funkciu KEEP WARM, možnosť odloženia štartu až o 13 hodín, časovač, prehľadný LCD displej nepriľnavý povrch a veľké okno. Cena 100 €.

Vákuová zváračka VA0040Vákuová zváračka VA0040

Vákuová zváračka VA0040

Bude sa hodiť, až budete uvarené a upečené vianočné dobroty potrebovať uskladniť. Ale využiť ju môžete aj pri príprave sous-vide, alebo pre urýchlenie marinovania mäsa. Ponúka 4 prevádzkové režimy, umožňuje vákuovanie suchých aj vlhkých potravín a má jednoduché intuitívne ovládanie. Cena 80 €.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS