9/6
Doma ako pri mori

Doma ako pri mori

9. června 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy

Leto je pre mnohých z nás neodmysliteľne späté s dovolenkou pri mori. Minulý rok nám ale ukázal, že aj dovolenka u nás má svoje čaro. Vylaďte si svoj domov ako na pláži a pri mori.

More, alebo Česko?

Slnkom zaliate pláže a morské vlny síce v Česku nemáme, ale turistika v horách, leto na vode, v kempe, alebo cestovanie karavanom vám môžu ukázať krásne krajiny v Čechách aj na Morave. Česko je krásne a naozaj má veľa kúzelných miest, ktoré stoja za návštevu.

Kúsok mora u vás doma

Ale keby sa vám po atmosfére exotických letovísk predsa len cnelo, môžete si pomocou niekoľkých pekných dekorácií navodiť atmosféru letnej dovolenky aj u vás doma. A nemusíte ísť ďaleko, len do obchodu s bytovými doplnkami a dekoráciami.

A aké voliť farby?

Modrá a biela, sivá a béžová, ružová a zelenkavá, strieborná, žltá a oranžová, ražné odtiene a svetlo hnedá. A čo vzory a motívy? Ideálne sú lodičky, rybky, lastúry a mušle, kotva, maják, hviezdice, pruhy, bodky – no proste pastelové farby a hravé motívy leta.

Vodné dekorácie

Náladu ako pri mori môžete vášmu interiéru vdýchnuť pomocou tematických dekorácií. Klasikou, ktorá nikdy nesklame, sú lode, majáky, ryby, kotvy, mušle a ďalšie typicky morské motívy. Biela a modrá farba dekorácií vytvára navyše chladivý dojem, ktorý oceníte predovšetkým v horúcich letných dňoch.

Kde sa dajú zohnať tie pravé dekorácie?

No predsa v reťazci predajní KiK! Tam natrafíte na to pravé orechové, čo dodá vášmu domovu ten správny grif. A navyše všetko v super cenách a niekedy doslova za bagateľ. A to už stojí za úvahu.

Ceny sa pohybujú od 2 € do 6 €.

Zdroj foto: KiK

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS