19/9
Navštívte pätnásty veľtrh nábytku, interiérov a bytového dizajnu For Interior!

Navštívte pätnásty veľtrh nábytku, interiérov a bytového dizajnu For Interior!

19. září 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Kreslá a sedacie súpravy , Nábytok , Obývacie izby , Spálne , Stoličky , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Veľtrh For Interior sa koná v druhej polovici septembra a predstaví nábytkárske remeslo aj interiérový dizajn v unikátnom súbehu.

Veľtrh nábytku For Interior sa na jeseň tohto roku opäť vráti medzi populárne udalosti letňanského výstaviska PVA Expo Praha. Prehliadku najvýznamnejších nábytkárskych firiem z Česka aj zahraničia si budú môcť návštevníci užiť v dňoch 21. až 25. septembra 2021. Oficiálnymi autami veľtrhu sú automobily značky Ford.

veľtrh For Interior 2020

To naj

To najlepšie z oboru nábytku, interiérov a bytového dizajnu tradične môžu vídať návštevníci veľtrhu FOR INTERIOR, ktorý sa už v septembri vráti do hál letňanského výstaviska. "Obľúbený veľtrh bude aj tento rok prehliadkou noviniek a poctivého remesla. Navyše predstaví portfólio dizajnérskych firiem, ktoré mohli návštevníci stretávať na jarných ročníkoch v rámci udalosti DESIGN SHAKER, "hovorí riaditeľka veľtrhu Kateřina Maštalířová.

Vyhlásenie súťaže

V Letňanoch sa predstavia tiež víťazné exponáty súťaže Nábytok roku 2021, ktorých tvorcovia si slávnostne prevezmú ocenenie v rámci sprievodného programu veľtrhu.

veľtrh For Interior 2020

Súbeh For Interior s For Arch

Septembrový FOR INTERIOR bude výnimočný aj vďaka mimoriadnemu súbehu so stavebným veľtrhom FOR ARCH. Prvýkrát v histórii budú mať návštevníci možnosť spoznať a získať produkty aj cenné informácie v rámci kompletného portfólia pre stavby a rekonštrukcie domu.

Všetko na jednom mieste

Nomenklatúra veľtrhu For Interior dokonale doplní odbory stavebných prvkov a materiálov, chytrej domácnosti a zabezpečenia, vykurovanie, drevostavieb a odboru bazénov, sauny & spa. Veľtrh nábytku je tiež miestom, kde je pripravený sprievodný program, séria prednášok, workshopov, ale tiež možnosť poradiť sa bezplatne s odborníkmi naprieč odbormi.

veľtrh For Interior 2020

Viac informácií o veľtrhu For Interior nájdete na www.forinterior.cz .

Zdroj foto: Forinterior.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS