21/10
Trendy nového roku

Trendy nového roku

21. října 2021 v 07.45 , Nábytok

Sponzorované odkazy

**Pomaly, ale iste sa nám blíži nový rok a my vám ako jedni z prvých prinášame trendy v oblasti nábytku, ktoré budú na každom liste „must have“ (voľne preložené: čo musíte mať.) Ak sa chystáte teraz, na prelome, či v novom roku, zariaďovať vašu domácnosť, robte si prosím poznámky. Keďže vám tu predstavíme produkty, o ktorých sme presvedčení, že by nemali uniknúť vašej pozornosti. Čomu dáte prednosť vy? Dáte na naše rady? Tak sa na to poďme spoločne pozrieť.

1. Domčeková posteľ

Znalca moderných trendov neprekvapí názov detského kúsku nábytku ako je Domčeková posteľ . Pre tých, ktorí sa v týchto kategóriách príliš nepohybujú, radšej vysvetlíme. Tento variant postele zažil svoje prvé uvedenie na trh už pred pár rokmi. S pribúdajúcimi rokmi sa ale jej obľúbenosť nezmenšuje, práve naopak. Jej popularita rastie a dnes ju stále viac a viac nachádzame v detskej izbe. A nielenže je obľúbená pre dospelých ako dizajnérsky kúsok, ale aj u detí je jednoznačnou jednotkou. Jej typická strieška totiž dáva priestor fantázii a vytvára z obyčajného lôžka špeciálny priestor pre hry. Na trhu nájdete veľa kombinácií. Či zvolíte s úložným priestorom, alebo bez, je čisto na vás. Odporúčame sa zamerať na prírodnú úpravu dreva, aby vašim deťom nič nehrozilo.

2. Malé obývacie steny

Obývacie steny sú neodmysliteľnou súčasťou obývacej izby už od pradávna. Vyberte si modernú verziu a nechajte sa inšpirovať zahraničím. Namiesto ťažkopádneho nábytku voľte priestrannosť a eleganciu. Iste ste už poznali, že hovoríme o novodobej klasike s názvom: malé obývacie steny . Otvorené police, televízny stolík a napríklad vitrínu? V ponuke si vyberie každý. Iba dizajn a prevedenie laďte samozrejme k ostatnému zariadeniu.

3. Šuplíkové komody

Úložný priestor je potrebný vždy a všade. A keďže nastala doba minimalizmu, komody nahrádzajú šatníkové skrine. V novom roku si rozhodne kúpte šuplíkové komody . Sľubujeme, že nebudete ľutovať. Ich šuplíky, vďaka ktorým dostali svoj názov, sú dostatočným úložným priestorom pre každú miestnosť. Ktorú si vyberiete vy?

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS