28/2
Zútulnite si domov hebkou dekou či hrejivými obliečkami

Zútulnite si domov hebkou dekou či hrejivými obliečkami

28. února 2022 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy

Do jari je ešte ďaleko, a tak je teraz ideálna doba na hrejivú zmenu interiéru. Zahrejte svoj domov bytovým textilom a presvetlite tmavé dni svetlými farbami. Medzi hitmi vládne horčicová a bordová. Nezabudnite ani na spálňu, kde vám pokojný spánok zaistí napríklad modrá.

V trendoch interiérov sa vytrvalo držia na predných priečkach neutrálne tóny s bielou a všetkými odtieňmi sivej a béžovej. Tieto farby hrajú hlavné role aj v obľúbenom škandinávskom štý­le.

Neutrálna farba je nadčasová

Svetlé neutrálne farby sú priamo ideálom pre toto obdobie, a to aj napriek tomu, že sa väčšinou radia medzi tzv. studené farby. Ich obrovskou devízou je dômyselné presvetlenie interiéru na maximum. Môžete ich tiež skvele kombinovať so širokou škálou farieb. Tie je možné využiť na stenu, ale najjednoduchším riešením je zaobstarať si nejaké doplnky a dekorácie – predovšetkým tie textilné.

Umelá kožušina ako prikrývka na lavicu, podložka pod nohy alebo predložka pred posteľ. Za 22,90 € kúpite na e-shope magnet3p.cz.

Zahrejte interiér bytovým textilom

Dopriať svojmu domovu nový kabátik nie je vôbec s bytovým textilom zložité, a ani nijak drahé. A pre zimné obdobie sú textilné doplnky aj dekorácie ako stvorené, pretože vám domov harmonizujú, zateplia a dodajú mu komfort.

Elegantný dekoračný vankúšik v tvare kvetiny zútulní váš interiér. V ponuke je v niekoľkých farbách za 18 € na magnet3p.cz.

Hitom je horčicová a terakota

Základnými farbami škandinávskeho štýlu sú biela a sivé odtiene. A aby taký domov nebol príliš strohý, doplňte ho ešte ďalšími farbami ako je horčicová či bordová na niekoľkých doplnkoch.

Elegantné obliečky z mikrovlákna v sivej farbe s bielymi kvetmi magnólie vykúzlia vo vašej spálni pohodu. Kúpite ich za 40 € na magnet3p.cz.

Nevynechajte spálňu

Aj spálňa si zaslúži sezónnu premenu. Trávime tu tretinu života spánkom, pričom kvalitu spánku môže pohoda spálne veľmi ovplyvniť. A nie je to len o veľkej a pohodlnej posteli s komfortným matracom, ale aj o posteľnej bielizni.

Obojstrannú prikrývku z mikrovlákna si zaobstaráte za 31 € na magnet3p.cz.

V spálni by ste sa predovšetkým mali cítiť dobre a pokojne. Musí tu byť poriadok, upratané a súlad. Svoju úlohu samozrejme hrajú aj farby. Na pocit relaxácie dobre poslúžia farby ako sú sivá, modrá, žltá a zelená.

  • Zdroj foto: Pixabay.com; Magnet3p.cz
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS