13/5
Pieskovisko baví malé aj väčšie deti. Aké kúpiť tým vašim, aby boli spokojné?

Pieskovisko baví malé aj väčšie deti. Aké kúpiť tým vašim, aby boli spokojné?

13. května 2022 v 08.15 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Ak zvažujete nákup detského pieskoviska, vedzte, že je to skvelý nápad. Síce si tým pridáte dosť práce s upratovaním, aj keď sa budete snažiť deti vonku dokonale „vytrepať“, ale ich zábava a možnosť učiť sa novým veciam, za to určite stojí. Pokiaľ im kúpite dostatok hračiek, ktoré im v zábave na pieskovisku pomôžu, budete mať o zábavu na desiatky minút, ak nie pár hodín denne, postarané.

Pieskovisko pre najmenšie deti

Pre maličké deti, ktoré sa s pieskom zoznamujú, kúpte pieskovisko umelohmotné. Predávajú sa veľmi praktické modely, ktoré môžete ľubovoľne posúvať, takže ich môžete stavať niekoľkokrát za deň do tieňa, a večer, alebo pri daždi, nepriazni počasia jednoducho zavrieť. Známe sú pieskoviská v tvare mušlí, ale na trhu sú aj iné, prakticky riešené.

Pieskovisko pre „znalcov pieskov aj vôd“

Ak už vaše deti dosiahli rok a pol, alebo dva roky, a pieskovisko sa im zapáčilo, investujte do väčšieho modelu. Ideálne je, keď má pieskovisko aspoň 2 × 2 metre, ale čím bude väčšie, tým lepšiu zábavu budú deti mať. Neotáľajte ani s dostatočnou hĺbkou. Na záhrade môžete jednoducho vyhĺbiť jamu o rozmere rámu pieskoviska, vyložiť ju silnou fóliou, alebo jutou a deťom tak ponúknuť viac piesku, než je len výška rámu samotného pieskoviska.

Pokiaľ deťom chcete urobiť vážne radosť a ponúknuť im možnosť na piesku sa skutočne vyšantiť, umiestnite im k pieskovisku aj malú nádobu na vodu (čím väčšia bude, tým viac vody spotrebujú), aby mohli vytvoriť bábovky aj pri suchom počasí. Zdatnejší zhotovia rybník, alebo vodnú nádrž uprostred pieskoviska.

Zapojte fantáziu

Pieskovisko kúpite kvalitné z masívu, ktoré má praktické plochy na sedenie po stranách, alebo v rohoch pieskoviska. Pokojne ale vytvorte pieskovisko z toho, čo doma máte. Zbite staré trámy, betónové rúrky, ktoré ležia úhorom, alebo staré betónové kvádre…

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS