4/12
Úložné priestory ako praktické riešenie!

Úložné priestory ako praktické riešenie!

4. prosince 2013 v 06.45 , Nábytok , Obývacie izby , Predsieň

Sponzorované odkazy

Väčšina z nás rieši problémy s úložným priestorom, jednoducho nikdy nebudeme mať dostatočne veľké miestnosti, aby sme mohli povedať, že by sa nám nehodil šikovný úložný priestor, alebo aspoň nábytok s možnosťou uskladnenia určitých predmetov, či už ide o knižky, oblečenie či kancelárske potreby.

Tento problém riešia predovšetkým ľudia v bytoch, kde každý centimeter naviac znamená väčší či menší úspech, takže miestnosti sú mnohokrát veľmi šikovne a efektívne vyriešené, čo pôsobí niekedy až impozantne. Riešením problémov s úložným priestorom sa zaoberá nejedna dizajnérska firma a my sme si pre vás pripravili niekoľko štýlových tipov, ktoré by jednak mohli vyriešiť problémy s uskladnením niektorých nevyhnutností, pričom na nápaditosti miestnosti určite neuberú.

Stack Modular Storage System

Že musia byť kancelárie vždy nudné a chladné? To rozhodne popiera dizajnér Alessandro Zambelli, ktorý vytvoril systém skriniek s názvom Stack Modular Storage Systém. Na prvý pohľad vám musí byť jasné, že skrinky síce pôsobia veselo a hravo, ale vaše dokumenty či hotovosť v kancelárii ochránia. Navyše by sa asi málokto domnieval, že vo vnútri je niečo dôležité pri takomto farebnom spracovaní.

Stack Modular Storage System – yliving.comStack Modular Storage System – yliving.com

Score Storage

Ďalší kúsok má názov Score Storage, avšak nejedná sa o hocijakú skrinku. Rozhodne musíme podotknúť, že skriňa disponuje dostatkom priestoru pre veľa vecí, takže bez problémov tu umiestnite polku obývacej izby, ale dokonca si môžete zvoliť, akú farebnú kombináciu budú mať postranné panely a farby naviac striedať, pretože táto časť skrine je vybavená materiálom, na ktorý môžete jednoducho nalepiť akúkoľvek látku bez nanášania lepidla.

Skriňa Score Storage – debrafolz.comSkriňa Score Storage – debrafolz.com

Cupboard

Nakoniec sa vrhneme na drevo, pretože si priblížime skriňu s názvom Cupboard, ktorá je zaujímavá predovšetkým systémom zatvárania dvierok. Ak ste občas neporiadny a vnútro vašej skrine by nemal nikto vidieť, je tento kúsok priamo pre vás, pokiaľ však predmety porovnáte, nie je dôvod, prečo ich zakrývať. Dvierka sa dajú posúvať po celej šírke, pretože sú prirobené na lište. Síce sa nejedná o prevratný vynález, ale na tejto skrini to vyzerá veľmi efektívne.

Skriňa Cupboard – leibal.comSkriňa Cupboard – leibal.com

Úvodné foto: yliving.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS