30/7
Geniálne panvice od Giaretta

Geniálne panvice od Giaretta

30. července 2015 v 00.00 , Bytové doplnky , Byty , Design , Kuchyne , Riad

Sponzorované odkazy

Tak ako umenie už dávno nenachádzame len v galériách a múzeách, ale predovšetkým to užité umenie, je každodennou súčasťou našich životov – verejného, ​​pracovného i domáceho. Preto nikoho neudiví, že sa pomaly a nenápadne vkráda aj od našich domov, bytov a kuchýň.

Áno, čítate dobre, aj v kuchyni môžete mať kus umenia. Napríklad geniálne panvice od talianskej spoločnosti Giaretta. Tá sa zaoberá produkciou a výrobou kuchynského riadu. Všetky časti jej výrobného reťazca sú perfektnou syntézou funkčnosti, technologického výskumu a dizajnu. Vždy koncipované tak, aby išli s dobou. Samozrejmosťou je vysoká kvalita použitých materiálov, dôraz na detail, praktické použitie a ľahká manipulácia s riadom.

Firma prišla na trh s panvicami Artistry, ktoré sú doslova do písmena úžitkovým umením aj krásnym doplnkom kuchyne, na ktorých je potešenie smažiť. Sú krásne, príťažlivé a roztomilé zároveň. Tak sa táto spoločnosť zasadila o to, že panvice – obyčajné kuchynské panvice – získali punc art riadu. Aj keď na panviciach Artistry nie je vôbec nič archaického, jednoducho majú povrchovú úpravu s farebným a dekoratívnym poťahom v mnohých pastelových farbách i vzoroch. Sú vhodné pre plynové aj elektrické varné dosky a ich dizajnové rady sú naozaj pestré, teda si vyberie vskutku každý podľa svojho vkusu.

Rad black and white

Dekoratívny variant panvíc, ktoré kombinujú užitočnosť s veľmi módnym čiernobielym prevedením. Rad panvíc sa solídnou hrúbkou ocele či hliníka cca 2,5 mm, zváranou čiernou rukoväťou a veľmi atraktívnymi povrchmi v troch rôznych dekórach.

Line mode

Kombinácia módneho s praktickosťou. Rad panvíc vyrobených s dôrazom na detail a zdobenie. Patrí k nim rad frypans s farebnou rukoväťou, oranžovou zváranou rukoväťou a smotanovým krúžkom. Ďalej rad s pop art dekoráciami, tiež jeans a denim.

Giaretta/Flickr.comGiaretta/Flickr.com

Giaretta Neon

Farba a kvalita sú základom tejto novej rady. Hlboké panvice v tvare misy z až 3 mm hrubého kovu potiahnuté exkluzívnou povrchovou úpravou. Tá je realizovaná v štyroch rôznych fluorescenčných farbách. A tak je Neon line radom, v ktorom sa snúbi profesionalita a radosť z varenia.

Rad Terre d'Italia

Atmosféru na talianskom vidieku s jeho farbami, vôňami aj chuťami navodí táto séria panvíc. V teplých odtieňoch zelenej olivy a šalvie, tehly a tabakovej hnedej, okrovej a žltej, sú unikátne a príjemné. Kov je asi 3 mm hrubý, s farebným povlakom a prevedením tón v tóne alebo kontraste s ním.

Line Granita

Tvrdosť, odolnosť a príjemný vzhľad. Ako je možné spojiť všetky tieto veci dohromady? Granita taká je, a to vďaka novej Hi-Stone technológii nanášania na hliník. Vzniká tak extrémna a trvanlivá tvrdosť v elegantnom tlmenom farebnom ladení.

Rad Viareggio

Je pestrý a karnevalový rovnako ako toto talianske mesto. Farba, oslavy a dobrá nálada, to je inšpirácia pre tento naozaj pestrý sortiment tohto radu. V tých najjasnejších odtieňoch červenej, oranžovej, zelenej a svetlo modrej podnecujú pohodu a radosť z práce s nimi.

Giaretti1/Flickr.comGiaretti1/Flickr.com

Line Roma

Je radom veľmi vysokej úrovne. Ako z estetického, tak aj kvalitatívneho hľadiska. Panvice sú vyrobené v jasne červenej, modrej a šedej farbe, so zodpovedajúcou zváranou rukoväťou a potiahnuté revolučnou vrstvou Dicota Metalica. Tá zaručuje nadštandardnú 6 až 8 krát väčšiu odolnosť, než je bežné. Možno ju použiť s kovovým náradím, s výnimkou tých ostrých. Hrúbka kovu je až 4,5 mm. Pokrievka je z tvrdeného skla, s úchytom vo farbe aj materiáli panvice. Tento rad panvíc je vhodný na plynové, elektrické aj sklokeramické varné dosky.

Portofino rad

Kompletný súlad elegantného tvaru a hrúbky kovu pre vynikajúce tepelné a úžitkové vlastnosti. Ergonomicky tvarovaná dvojfarebná rukoväť má dotyk originality. Modro škvrnitá panvica je doplnená pokrievkou z tvrdeného skla s okrajom z nerezovej ocele.

Giaretta panvice je skutočne HOT súprava riadu s neobvyklým prevedením.

Úvodný obrázok: Giaretti2 Flickr.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS