8/10
Vykurovacie koberce a koberčeky - koberce a koberčeky trochu inak!

Vykurovacie koberce a koberčeky - koberce a koberčeky trochu inak!

8. října 2015 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Byty , Design , Domy , Kuchyne , Kúpeľne , Obývacie izby , Predsieň , Spálne

Sponzorované odkazy

Jeseň už začala a s ňou prichádzajú sychravé dni, dážď a zima. Ako si spríjemniť bývanie v tento čas a byť stále v teple? Kúpte si vykurovací koberec alebo koberček!

Vykurovacie koberce a koberčeky originálne plošné vykurovacie telesá. Sú trendovým a príjemným variantom prehriatia priestoru „od podlahy“. Ich ohrev je efektívne rozložený do veľkej plochy a preto sú nielen bezpečným, ale aj ekonomickým spôsobom vykurovania. S vykurovacími kobercami a koberčekmi možno značne usporiť na nákladoch za vykurovanie, obzvlášť na jeseň a predovšetkým v zime.

Vykurovací kobercový prúžok pri posteli krásne zahreje nielen nohy, ale celý priestor okolo. Foto: Nancy/Flickr.com,Vykurovací kobercový prúžok pri posteli krásne zahreje nielen nohy, ale celý priestor okolo. Foto: Nancy/Flickr.com,

Vďaka rozloženiu vykurovacieho výkonu máte teplo tam, kde skutočne chcete. Ako už bolo napísané, sú príjemným variantom prehriatia priestoru „od podlahy“, ale nielen od nej. Vykurovacie koberce a koberčeky možno krásne inštalovať nielen na podlahu vášho bývania, ale napríklad aj na stenu či lavicu pod oknom a v kuchyni.

A to nie je všetko, je možné ich využiť aj

  • do auta a garáže
  • do kôlne a dielne
  • do psej búdy a koterca
  • do hospodárskej budovy
  • na nevykurované WC
  • k šetrnému sušeniu obuvi
Aj psi ich majú radi. Foto: Nancy1/Flickr.comAj psi ich majú radi. Foto: Nancy1/Flickr.com

Vykurovacie koberce sú tiež skvelou možnosťou vykurovania v priestoroch, ktoré patria medzi pamiatkovo chránené stavby a objekty. V nich je každá rekonštrukcia vždy veľký problém a často je vykurovací koberec jedinou možnosťou ako taký priestor prehriať a vykúriť. Je to dané ľahkou inštaláciou, ktorá nijako nezasahuje do konštrukcie stavby.

Tieto zaujímavé kúsky si možno vybrať z niekoľkých rozmerov, od veľkoplošných kobercov až po pásové koberčeky a štvorce a sú dostať v mnohých farebných odtieňoch u špecializovaných firiem a obchodov s bytovými doplnkami.

Zdroj foto: Ariva/Flickr.com;

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS