4/3
Nalaďte sa na Veľkú noc!

Nalaďte sa na Veľkú noc!

4. března 2016 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Tohtoročné veľkonočné sviatky spadajú do obdobia konca marca, veľkonočná nedeľa na 27.3. 2016 a veľkonočný pondelok na 28.3.2016. Štátnym sviatkom sa stal aj Veľký piatok ktorý pripadá na 25.3.2016. Už máte predstavu aké u vás budú a premýšľate už nad výzdobou?

K správnej Veľkej noci patria neodmysliteľne aj dekorácie a vyzdobenie príbytku veľkonočnými prvkami a symbolmi. Okrem návštevy rodiny, priateľov môžete s predstihom vyrábať kraslice, farbiť vajíčka a piecť veľkonočného baránka, zajačikov a ďalšie dobrôtky. S pečením vám nepomôžeme, ale čo sa týka dekorácií, máme pre vás inšpiráciu na veselé a trendové kúsky.

Hravé vázičky

Mať po ruke veselú a originálnu vázičku evokujúcu veľkonočný čas je výhra. Dnes si môžete lacno zaobstarať originálne vázičky v predajniach Jysk a KiK. V ponuke sú najrôznejšie vázičky – od keramických až po sklenené v niekoľkých farbách, veľkostiach a rôznych, často v vtipných a nevšedných prevedeniach. Vázy zakúpite za ceny od 2 € do 7 €.

Zajačikovia všade kam sa pozrieš

Symbol Veľkej noci je cez veľkonočný čas vidieť skutočne všade kam sa pozrieš. Rozveseľte si interiér tiež nejakými dekoratívnymi zajačikmi! A že ich je k dispozícii naozaj veľa. V predajniach KiK a Jysk si môžete vybrať z pestrej škály štýlov, veľkostí, materiálov a prevedení. Napríklad dvojicu drevených zakúpite za 4 €, samostatný vyjde na 3 € a svietniky na čajové sviečky za 2 €. A ďalšie keramické dekorácie sú dostať za ceny od 1 €.

Zdroj foto: KiK, Jysk

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS