15/3
Domáce útulno začína na stene

Domáce útulno začína na stene

15. března 2016 v 06.00 , Bytové doplnky , Design , Kuchyne , Obývacie izby , Predsieň , Spálne

Sponzorované odkazy

Majte doma útulne, majte doma príjemne a pohodovo! Postačí pár trikov v interiéri – a začnite na stenách.

Pohodovú atmosféru všetkého domova podporí správne vyladený interiér vo vašom štýle – farby, doplnky, materiály – a tiež steny. Tam to začína. Ak sú steny v kontexte s ostatným zariadením, je domáca pohoda dvojnásobná. Ako to zariadiť? S dizajnovými tapetami!

Akei wal

Nová edícia dizajnových tapiet AKEI, dotvorí globálnu príjemnú interiéru. AKEI wall dizajn je vytvorený pre váš útulný interiér. Jedinečné tapety sú tvorené s minimalizmom a vizuálnou čistotou, ktorá posilní váš pohodový domov. Inšpirácia pochádza z krásy prírody, žiari a svetla, jemných a svetlých farieb. Edícii nových vzorov tapiet, ktoré v kombinácii s jednoduchými a finančne ľahko dostupnými kusmi nábytku vytvoria nadčasový a esteticky vyladený interiér. Mať krásny a útulný byt je snaha a túžba každého. A s tapetami Akei wall to nie je nič zložité.

Norköm, Trumma, Swin

Tapety s minimalistickými líniami a geometrické tvary v jemných farbách a štýle Nordic pripomínajú očarujúce severské leto. Sú vhodné napríklad do detskej izby, pracovne alebo Home Office kancelárie. Svojimi veselo jemnými farbami podporia pozitívnu atmosféru aj myslenie.

Bono, Gambro a spol.

Do obývacej izby, haly a jedálne je vhodná kombinácia strohého štýlu v tlmených farebných variantoch tapiet Bono, Gambro a spol. Takýto dizajn príjemne a nenásilne dopĺňa miesto, kde sa schádza a žije celá rodina, kde trávia spoločné chvíle.

Laka, Polo, Rosta

Tieto kráľovné stien sa vyznačujú abstraktnými vzormi a schémami v tlmených farbách. Výborne sa hodia do spálne, pretože navodia pocit pokoja a bezpečia. Farebnosť majú decentnú, a niekedy s florálnymi motívmi.

Všetky tapety novej edície Akei wall sa vyznačujú jedinečnou jednoduchosťou a nadčasovým minimalizmom. Sú šetrné k prírode a jednoduché na údržbu. Ich hlavným cieľom je spríjemnenie života. Ucelenú ponuku nielen Akei wall nájdete na e-shope Walone.com .

Zdroj foto: Walone.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS