9/9
Puppy zase získava detský svet

Puppy zase získava detský svet

9. září 2016 v 15.45 , Bytové doplnky , Design , Stoličky

Sponzorované odkazy

Už tu raz bola, dobyla svet detstva, odišla – a zase prichádza! O čom že to hovoríme? O detskej stoličke Puppy!

Detská stolička Puppy je späť v úplne novom šate. V takom psíčkovom háve, teda presne povedané dalmatínskom. Áno, hádate správne, je nepravidelne bodkovaná ako psík dalmatín.

Puppy DalmatínPuppy Dalmatín

Puppy je z Fínska

Tvorcom stoličky bol vo svojej dobe (už roku 1973!) fínsky dizajnér Eero Aarnio, dnes slovutný interiérový a produktový dizajnér známy svojimi inovatívnymi návrhmi a poňatím nábytku. Od roku 1960 sú jeho návrhy predovšetkým z plastu a sklolaminátu. A najviac sa preslávil tento pán práve navrhovanými produktmi pre deti. Konkrétne stoličkami.

Puppy dostanete v dalmatínskom dizajne v troch veľkostiachPuppy dostanete v dalmatínskom dizajne v troch veľkostiach

Bubble chair

A tiež má na svedomí už dnes legendárne kreslo Buble chair, ktoré muselo v čase svojho vzniku (1968) byť bestsellerom, pretože bolo navrhnuté a potom vyrobené zo za tepla fúkaného akrylu a to do úplne bezprecedentného tvaru – veľkej bubliny.

legendárny Bubble chairlegendárny Bubble chair

Starší a mladší

Ale vráťme sa k Puppy. Prvá detská stolička tohto konceptu uzrela svetlo sveta v roku 1973, a teraz teda prichádza jej mladšia a atraktívnejšia sestra, keď materiálom je vysoko odolný polyetylén. A ako už bolo povedané, má dalmatínsky dizajn.

Stolička má nielen farebnosť psíka dalmatínca, ale aj tvar psa. A môže byť nielen stoličkou, ale aj hračkou pre deti. Je to funkčná a veľmi šik dekorácia detských priestorov – izbičiek a hracích kútikov.

Puppy dostanete v matnej farbe v štyroch veľkostiach a ďalších troch farbách.Puppy dostanete v matnej farbe v štyroch veľkostiach a ďalších troch farbách.

Magis z Talianska

Psíkovu stoličku Puppy vyrába talianska značka Magis v matnej farbe v štyroch veľkostiach a v ďalších troch farbách. Polyetylén je vysoko odolný a poskytuje tak možnosť aj vonkajšieho použitia. K dispozícii je za cenu odvíjajúcej sa od sumy 70 € podľa veľkosti stoličky.

Zdroj foto: Designcorporation

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS