13/8
Otočná stolička bez operadla

Otočná stolička bez operadla

13. srpna 2012 v 07.00 , Nábytok , Stoličky

Sponzorované odkazy

Stolička je nepostrádateľným kusom nábytku v domácnostiach i kancelárskych priestoroch. Pri jej výbere sa rozhodujeme na základe ďalšieho používania. Inak vyberáme kancelárske stoličky a inak stoličky k jedálenskému sto­lu.

Často neprikladáme spracovaniu sedacieho nábytku veľký význam a zameriavame sa predovšetkým na dizajn. To je však veľká chyba. Na sedačkách a kreslách relaxujeme a pokiaľ ide o kancelárske stoličky, trávime na nich väčšinu času z celého dňa. Preto by mal byť tento kus nábytku dobre a funkčne spracovaný.

Medzi zaujímavé stoličky patrí otočná stolička bez operadla. Ocenia ju najmä v masérskych salónoch, salónoch krásy alebo v lekárskych ordináciách. Kolieska umožňujú rýchle premiestnenie a ak je navyše stolička bez operadla, dopraje svojmu majiteľovi aj ľahkú manipuláciu.

Prednosti a nevýhody otočných stoličiek bez operadla

Prednosť sa väčšinou dáva lacnejším plastovým variantám, čo sa s postupom času väčšinou vypomstí. Plastové stoličky bývajú nekvalitné a navyše nám pri sedení ničia chrbát. Zároveň sú nepohodlné. Takéto stoličky vôbec nie sú vhodné do detských izieb.

Verili by ste, že na takýchto otočných stoličkách sa dá takmer relaxovať či dokonca cvičiť? Áno, je to naozaj možné. Musíme chvíľu pátrať medzi výrobcami. Na trhu sú k dispozícii zdravotné otočné stoličky bez operadla. Jedná sa o dynamické stoličky pre zdravé sedenie.

Jedná sa o stoličky Swooper, ktoré podporujú pohyb a v podstate sa pohybujú s nami. Pri dlhom sedení trpia predovšetkým nohy a tiež chrbát, ale aj tento problém stoličky Swooper dokonale riešia a sú tak vhodné aj pre prácu pri počítači. Naviac neustále cvičíme, stolička sa s nami pohybuje nonstop, a tak aj naše svaly musia stále ľahko pracovať.

Je dokázané, že Swooper je dobrý pre šľachy a kĺby a tiež pre medzistavcové platničky.

Stavme na kvalitu a pohodlie, vyberme si stoličku značky SWOOPER!

Zdroj: www.pekne-nabytek.com

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS