3/11
Niečo pre mužov, chlapov a chlapcov!

Niečo pre mužov, chlapov a chlapcov!

3. listopadu 2016 v 11.30 , Bytové doplnky , Byty , Design

Sponzorované odkazy

Neviete čím urobiť radosť vašim polovičkám či mužským členom domácnosti v bývaní? Premýšľate nad netradičným darčekom či ozvláštnením príbytku rýdzo mužského charakteru? Napríklad pre ich kútik? Inšpirujte sa s nami!

Je to edícia pre mužov a chlapcov v koži mužov. A pre chlapcov. Nová kolekcia tapiet inšpirovaná Army štýlom určite poteší nejedno chlapské aj chlapčenské oko. Skvadra devätnástich vzorov wall army je plná maskovania, máp, pásových vozidiel, vrtuľníkov, vojačikov a ďalších army vzorov.

Kolekcia sa prezentuje napospol v zelených a hnedých farbách, ale má neobmedzené množstvo farebných variantov a navyše je rýdzo českej výroby. Dizajnové kúsky sú tapety, ktoré sú umývateľné, farebne stále a priedušné. Veľmi ľahko sa aplikujú na stenu a rovnako ľahko sa aj odstraňujú.

Štandardne majú rozmery 72 × 540 cm a dodávajú sa v dvoch rolách po 270 cm, za cenu 81 € s DPH. Ale aj iné a neštandardné rozmery možno u výrobcu dohodnúť, rovnako ako spomínanú farebnú paletu odtieňov podľa priania. A aj v materiáli možno namiesto vliesovej tapety dostať vinylovú.

Originálny darček – napríklad práve na Vianoce, čo poviete?

Zdroj foto: Wall1

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS