13/1
Januárové zľavy frčia!

Januárové zľavy frčia!

13. ledna 2017 v 09.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Nábytok , Riad , Stoličky

Sponzorované odkazy

Vonku mrzne až praští, fičí studený vietor a často padá sneh. A tak, keď nemusíte, nikam nechodíte. Tak si to spríjemnite doma! Nila má pre vás januárové zľavy na bytové doplnky, dekorácie a bytové textílie, ktoré vás iste potešia.

NILA je nezávislá predajná galéria a internetový obchod. Zaoberá sa dizajnom, v ktorom nechýba rešpekt k prírode, ktorú vkladajú do prezentovaných produktov. Vždy sú to originálne bytové doplnky a etická móda. Nila ponúka viac ako štyridsať nezávislých značiek a dizajnérov, ale aj vyrába vlastné produkty. Inšpirujte sa u nich a využite januárové zľavy!

Misky Freedom Birds

Každá miska má originálnu ilustráciu rôznych druhov vtáčikov. Je vyrobená z porcelánu s ručne maľovanými vzormi. Má skvelý dizajn a je tak funkčným doplnkom nielen do kuchyne. Misky možno umývať v myčke. Výber potlače je náhodný, a tak ak si budete priať konkrétnu ilustráciu, kontaktujte firmu na email. Miska je zlacnená, a stojí 13 € z pôvodných 18 €.

Súprava keramických šálok Japan

Súprava 4 keramických šálok je v rôznych farbách. A krásne vám doplní interiér – v kuchyni, aj kdekoľvek inde. Všetky šálky sú ručne maľované a glazúrované. Napriek tomu je možné ich umývať v umývačke. Súprava je znížená z pôvodných 51 € na súčasných 36 €.

Pletený taburet

Štýlový a originálny prírodný taburet je ručne pletený z konopí v tradičnej technike spracovania. Bude krásnym doplnkom vášho interiéru. Konope je totiž veľmi odolné a je tiež dlhotrvajúci eko produkt. Znížené z pôvodných 144 € na 87 €.

Dekoračný poťah na vankúš Lines

Krásny dekoračný poťah na vankúš v žltej farbe s bielymi geometrickými tvarmi. Je celý zo 100% biobavlny. Je určený na náplň s rozmermi 50 × 50 cm a možno ho prať v práčke na 30 °C. Cena poťahu je znížená z pôvodných 28 € na súčasných 21 €.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS