4/4
Ako na jarné vyladenie interiéru?

Ako na jarné vyladenie interiéru?

4. dubna 2017 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Jar už je v plnom prúde a vonku to mnohokrát vyzerá skôr na leto, ako začiatok jari. Tak prečo si nespríjemniť jarné ladenie bytu či domu v rámci upratovania obnovou stien?

Nie, nemusíte hľadať remeselníkov a začať chystať interiér na maľovanie. Úplne vám postačia krásne obrazové tapety, ktoré tento rok frčia. A tieto príma kúsky stoja naozaj za to!

vliesová tapeta Bonivliesová tapeta Boni

Obrazová tapeta Boni

Decentná tapeta s jemným a riedkym vyobrazením bambusu a jemne tvarovaných vzorov listov rastlín džungle. Tapeta je vyrobená z vlies, a má rozmer 420×270 cm, dodáva sa šesť dielov šírky 70 cm (rozmer aj pomer strán je možné na požiadanie upraviť, rovnako tak ako farby). Vliesová tapeta je umývateľná, farebne stála a priedušná s jednoduchou údržbou, ľahko sa aplikuje aj odstraňuje. Vyjde vás na 295 € (s DPH). Ďalšie obvyklé rozmery tapety sú šírka 2,7 mx výška 2,7 m za 246 €, alebo šírka 1,5 mx výška 2,7 m za 147 €.

tapeta Jungletapeta Jungle

Jungle

Výrazná a osobitá tapeta s jasným vyobrazením tvarovaných vzorov listov rastlín džungle. Vliesová tapeta, ktorá je stálofarebná, umývateľná a ľahko sa s ňou manipuluje pri aplikácii na stenu. Áno, jej odstránenie nie je problém. Tapeta má rozmery rozmer 420 × 270 cm, dodáva sa šesť dielov šírky 70 cm (rozmer, farba a pomer strán je možné na požiadanie upraviť). Jungle tapeta má cenu 295 € (s DPH). Zvoliť možno i ďalšie rozmery ako šírka 2,7 m x výška 2,7 m za 246 €, alebo šírka 1,5 m x výška 2,7 m za 147 €.

zelenkavá tapeta Hoazelenkavá tapeta Hoa

Obrazová tapeta Hoa

Príjemná zelenkavá vliesová tapeta z kolekcie Jungle, s jemne zobrazeným rastlinným vzorom a pásikmi. Vlies je materiál, ktorý nevyžaduje žiadnu údržbu, je totiž umývateľný, farebne stály a priedušný. Má veľmi jednoduchú aplikáciu na stenu a rovnako aj odstránenie z nej. Hoa má rozmery 420 × 270 cm, dodáva sa šesť dielov šírky 70 cm (rozmer aj pomer strán je možné na požiadanie upraviť, rovnako tak ako farby). Tento rozmer vás vyjde na 295 € (s DPH). Ďalšie obvyklé rozmery tapety sú šírka 2,7 m x výška 2,7 m za 246 €, alebo šírka 1,5 m x výška 2,7 m za 147 €.

veselá tapeta Ananásveselá tapeta Ananás

Tapeta Ananás

Je veľmi šťavnatý kúsok, ktorý žiari jarou a letom s rozmarnou veselosťou. Táto vliesová tapeta s plodmi ananásu bude senzačnou zmenou v interiéri. Vliesové tapety sú jednoduché na údržbu, sú totiž umývateľné, stálofarebné a priedušné. Ľahko sa s nimi manipuluje, dobre sa aplikujú na stenu aj dávajú dole zo stien. Ananás možno mať o rozmeroch 420 × 270 cm, dodáva sa šesť dielov šírky 70 cm (rozmer aj pomer strán je možné na požiadanie upraviť, rovnako tak ako farby) za cenu 295 € (s DPH). Ďalšou možnosťou je Ananás o šírke 2,7 m x výške 2,7 m za 246 €, alebo o šírke 1,5 m x výške 2,7 m za 147 €.

Celú unikátnu Jungle kolekciu nájdete na eshope Walone.cz .

Úvodné foto: tapeta Periwinkle

Zdroj foto: Walon

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS