25/7
Betón: šedá eminencia bývania

Betón: šedá eminencia bývania

25. července 2017 v 00.00 , Bytové doplnky , Nábytok , Obývacie izby , Predsieň , Stoly a stolíky

Sponzorované odkazy

Betón sa vám môže zdať ako chladný a nepríjemný materiál. Avšak v novodobom poňatí je úplný opak pravdou.

Betón už vôbec nepatrí medzi zakázané materiály, ktorý sa využíva len pri hrubej stavbe. Jeho povesť ako chladného a nepohodlného materiálu dostáva veľké trhliny. Dnes patrí aj pre svoj jedinečný neobvyklý charakter k najpopulárnejším materiálom vôbec. A neplatí to len pre samotný betón, ale aj jeho napodobeniny. Betónový vzhľad skrátka frčí!

obývacia stena Stoneobývacia stena Stone

Obývacia stena Stone

Je moderná a reprezentatívna obývacia zostava, ktorá má neobvyklý a exkluzívny vzhľad vďaka rámu v dekóre betónu. Stone je variabilná a všetky jej prvky možno výborne kombinovať ako sa vám v interiéri hodia. Vitrína obývacej steny Stone má LED osvetlenie so studeným bielym svetlom. Stone sa môže pre vás stať atraktívnym nábytkom do interiéru s dostatkom úložného priestoru obzvlášť pre knihy. Stone dostanete v niektorých eshopoch na internete aj v obchodoch s nábytkom a to v zľave od 380 € až po pôvodnú cenu 646 €.

multifunkčný nástenný regál Faromultifunkčný nástenný regál Faro

Nástenný regál Faro

Nástenný viacúčelový regál Faro, je ideálny tam, kde je malý priestor, pretože dobre zaplní miesto na stene a dodá interiéru svojím „betónovým“ poňatím aj tvarom a prevedením nielen nevtieravý a efektný vzhľad, ale aj ďalšie tak potrebné odkladacie priestory. Avšak môže byť aj len atraktívnou ozdobou priestoru s minimom dekorácií. Je totiž sám o sebe veľmi dekoratívny a jeho minimalizmus ho predurčuje ako jeden z novodobých napodobenín prvkov z betónu. So svojimi rozmermi 69 × 68 × 19 cm vás vyjde na cenu od 42 € po zľave, keď pôvodne bola 65 €.

konferenčný stolík Daisykonferenčný stolík Daisy

Konferenčný stolík Daisy

Je ďalšou skvelou ukážkou betónovej napodobeniny, ktorý bude interiéru slušať. Je moderným konferenčným stolíkom so skrytou zásuvkou s kovovými podjazdmi. Tento zaujímavý stolík sa môže stať originálnou dominantou vašej obývačky. Podnož tvoria úplne netradične a v protiklade k betónovému vzhľadu dve sklenené dosky z tvrdeného skla. Cena konferenčného stolíka je vyššia, odvíja sa od 109 € po zľave, keď pôvodne činila 167 €.

Páči sa vám „betónový“ vzhľad? Išli by ste do neho?

Zdroj foto: Sconto.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS