7/1
Pohodový domov s kúskami od Serax

Pohodový domov s kúskami od Serax

7. ledna 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design , Riad , Sklo

Sponzorované odkazy

Ležérne, pritom štýlové, originálne a pritom praktické. To sú kúsky dizajnovej značky Serax s nadčasovým vzhľadom. Majte doma kúsok Holandska!

Serax vyrába bytové doplnky, riad a funkčné dekoratívne predmety, ktoré majú osobitosť a vlastnú dušu. Všetky kúsky vznikajú v spolupráci s poprednými domácimi, ale aj svetovými dizajnérmi. Ich široká paleta ponúka rozličné kúsky, ktoré sa môžu chváliť nielen funkčným a užívateľsky dostupným dizajnom, ale aj inovatívnymi postupmi pri ich výrobe.

Serax prinesie do vášho domova kúsok Holandskej pohody, ktorý prestúpi váš domov a interiér jedinečným osobným štýlom. Filozofia Serax hlása: „Pre krajší domov a nezabudnuteľné chvíle pri jedálenskom stole“.

Sklenený svietnik na čajovú sviečku

Pôvabný svietnik na čajovú sviečku je to pravé pre vytvorenie domácej pohodovej atmosféry. Je vyrobený zo skla a môžete si ho kúpiť v až ôsmich prevedeniach – s rôznymi nápismi, alebo jednoduchým zdobením. Páchateľom týchto príma kúskov je dizajnérka Marie Michielssen. Jeden kúsok svietnika vás vyjde na 5 €.

Sklenený svietnik na čajovú sviečku; 5 €Sklenený svietnik na čajovú sviečku; 5 €

Sklenená karafa s medeným pásikom

Elegantná sklenená karafa s medeným prvkom bude ozdobou každej domácnosti. Krásny dekorovaný kúsok na servírovanie vody, alebo domácej limonády, prípadne len ako dekoratívny kúsok kamkoľvek chcete. S výškou 17 cm a priemerom 9 cm, vyjde na 30 €.

Sklenená karafa s medeným pásikom; 30 €; poháre s medeným pásikom; kus za 16 €Sklenená karafa s medeným pásikom; 30 €; poháre s medeným pásikom; kus za 16 €

Pohár s medeným pásikom

Ku sklenenej karafe s medeným pásikom patrí (ale nemusí) aj pohár s medeným pásikom. A keď áno, vytvorí spolu jedinečný set, ktorý len tak niekto doma nemá. Vodu a limonádu tak môžete servírovať úplne štýlovo. Jeden pohárik s výškou 7 cm a priemerom 7 cm, stojí 16 €.

Pohárik na červené víno Pure; 17 €Pohárik na červené víno Pure; 17 €

Pohárik na červené víno Pure

Tento krásny pohár na víno s jemným dizajnom bubliniek bude perfektný kúsok k relaxu s pohárom vína. Sklenený neopozeraný kúsok s výškou 15,5 cm a priemerom 8,5 cm, vytvoril dizajnér Pascale Naessens a cena poháriku činí 17 €.

Pohárik na biele víno Pure; 16 €Pohárik na biele víno Pure; 16 €

Pohárik na biele víno Pure

K červenému vínu vám nesmie doma chýbať ani pohár na biele víno. Opäť je tu dizajn bubliniek v skle, s výškou 14 cm a priemerom 7,5 cm. A opäť je tu rovnaký tvorca dizajnér Pascale Naessens. Pôvabný kúsok vyjde na 16 €.

Dóza na potraviny; 12 €Dóza na potraviny; 12 €

Dóza na potraviny

Veľmi praktická porcelánová dóza so silikónovým uzáverom na ukladanie potravín, vám poslúži dlho a dobre. Klasický tvar s rozmermi 13 × 13 cm, jednoduchý nezdobený dizajn dáva napriek tomu potenciál, ktorý si obľúbite. V tejto dóze budú potraviny v bezpečí a vydržia vám dlho čerstvé. Cena dózy činí 12 €.

Čajový hrnček Anita; 14 €Čajový hrnček Anita; 14 €

Čajová šálka Anita

Neobvyklý a zaujímavý kúsok k relaxu s čajom. Vychutnajte si šálku vášho obľúbeného čaju z tohto štýlového hrnčeka. Je vyrobený z kameniny a má hladkú príjemnú glazúru. Tvorcom je dizajnérka Anita Le Grell. Hrnček s výškou 13 cm a s priemerom 6 cm vás vyjde na 14 €.

Kávová šálka Anita; 12 €Kávová šálka Anita; 12 €

Kávová šálka Anita

A k čajovému kúsku pridávame ešte šálku na kávu. Jeho príjemná hrdzavo červená farba daná materiálom, ktorým je glazovaná keramika vás iste navodí do pohody, keď si v šálke vychutnáte svoju obľúbenú kávu. Štýlový hrnček s výškou 5 cm a priemerom 8 cm stojí 12 €.

Zdroj foto: Nila

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS