10/4
Tiež vám jedna fľaša stačí?

Tiež vám jedna fľaša stačí?

10. dubna 2018 v 07.15 , Design , Riad

Sponzorované odkazy

Iste uznáte, že pitný režim je dôležitý – doma, vonku, v práci, v škole, skrátka kdekoľvek. A prečo ho nezobrať štýlovo a nekúpiť si na to praktickú a príma fľašu?

Predstavujeme fľaše na vodu holandskej značky Dopper. Sú eko, príjemné na pohľad i dotyk a krásne sa z nich pije. Fľaše k opakovanému využitiu, to bola méta značky pri vývoji týchto fliaš.

nerezová fľaša Dopper Solid Steelnerezová fľaša Dopper Solid Steel

Čím sú jedinečné?

  • minimalistickým dizajnom
  • praktickou verziou dvoch veľkostí
  • prevedením v dvoch verziách zhodnoteného materiálu
  • funkčným poňatím
  • uzáverom s kalíškom
  • výrobou s dôrazom na ochranu životného prostredia

Tieto špeciálne navrhnuté BPA Free fľaše značky Dopper dostanete v dvoch veľkostiach a dvoch materiálových prevedeniach s praktickým kalíškom v uzávere. Fľaše neobsahujú žiadne škodlivé látky, a používať ich tak môžete každodenne úplne bez obáv. Hlavným poslaním BPA free plastových fliaš je prinútiť svojich užívateľov znížiť nadbytočný plastový odpad a zároveň sa zamyslieť nad vzácnosťou pitnej vody, ktorú často berieme ako samozrejmosť.

polypropylénová fľaša Dopperpolypropylénová fľaša Dopper

Nerezová fľaša Dopper Solid Steel

Je štýlová a praktická fľaša na vodu vyrobená z nerezovej ocele v kombinácii s polypropylénom. Má príjemnú bielo striebornú farbu a dostanete ju v objeme 490 ml a 800 ml. Nerez je odolný materiál vyznačujúci sa dlhou životnosťou, a navyše je prirodzene anti-bakteriálny. Fľaša Dopper Solid Steel má dva skrutkovacie uzávery, pričom jeden umožňuje pitie rovno z fľaše, z druhého ľahko získate pohárik na pitie.

Kam ju možno využiť?

Fľaška je ľahká, a v oboch veľkostiach pekne skladná a má naozaj mnohostranné využitie – na doma, kde ju máte stále po ruke a nevylejete nikde nič. Tiež do školy, na pochôdzky, na výlety, na prechádzku, na relaxáciu, na cvičenie a športovanie, do outdooru aj na zraz s kamarátmi, či na piknik.

farebné verzie polypropylénovej fľaše Dopperfarebné verzie polypropylénovej fľaše Dopper

Do kabelky i batôžku

Pre dvojakú veľkosť fľašu krásne uschováte ako do kabelky (tú menšiu), tak do batôžka, či kabelky (tú väčšiu). A pretože dnes frčia predovšetkým kabelkové batôžky, tak do mnohých z nich dáte dámy aj fľašu Dopper Solid Steel o väčšom objeme. Fľaše možno umývať ručne, ale aj v umývačke a to do 65° C.

Polypropylénová fľaša Dopper

Druhou verziou materiálu, je prevedenie fliaš s praktickým objemom 450 ml, ktorý možno uložiť naozaj do každej batožiny. Aj tu nájdete dva skrutkovacie uzávery, pričom jeden využijete na pitie rovno z fľaše, druhý ako kalíšok na pitie. Farebná časť je z polypropylénu a vrchnú časť fľaše tvorí priemyselný kopolymér (tzv. ABS). Je to ľahký, odolný a príjemný materiál, ktorý možno dobre udržiavať – ​​umývaním ručne aj v umývačke do 65° C. Materiál dovoľuje pestré farebné poňatie.

Preto je v tejto verzii Dopper vo farebnom prevedení

  • sivo biela
  • tmavo a svetlo modro biela
  • zeleno biela
  • červeno biela
  • žlto biela

Fľaše Dopper Solid Steel kúpite za cenu od 25 € pri 800 ml objeme a od 20 € s objemom 490 ml. A polypropylénovú verziu s objemom 450 ml dostanete za cenu od 12 €. Fľaše Dopper a Dopper Solid Steel nájdete v niekoľkých e-shopoch Lahve.eu, Mlife.cz, Nila.cz a ďalších. Dopper venuje 5% finančných prostriedkov z nákupu fliaš prostredníctvom svojej nadácie na podporu projektov pitnej vody v Nepále.

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS