15/6
Aj nálepka dokáže perfektne urobiť deň

Aj nálepka dokáže perfektne urobiť deň

15. června 2018 v 00.15 , Bytové doplnky

Je pondelok ráno. Cez víkend ste si parádne oddýchli, no teraz prichádza prebudenie sa do reality. Vonku prší, vás čaká náročný deň v práci a najradšej by ste len ležali v posteli. Musíte z nej však vstať a bojovať s výzvami nového dňa. V tom však zrakom ustrniete na stene a hneď máte lepší deň? Ako je to možné? Máte tam totiž peknú, možno motivačnú nálepku, ktorá vám vyvolá úsmev na tvári a dodá energiu do nového dňa.

Motivačné, vtipné, alebo rodinné

Rodina je základ. Život je skvelý. Usmej sa a budeš mať krajší deň. To je len krátky výber z motívov, ktoré sa nachádzajú na nálepkách na stenu. Obrovským plusom týchto nálepiek je to, že vôbec nie sú drahé a ponúkajú naozaj širokú variabilitu rôznych motívov. Vy sami si môžete tieto motívy kombinovať a upraviť tak, aby sa vám nálepka páčila. Niet preto vôbec divu, že nálepky na stenu do bytov sú čoraz populárnejšie a najmä v bytoch, kde bývajú mladí ľudia, ich nájdeme v podstate v každej izbe.

Trojrozmerné tapety realitou

Športoví fanúšikovia možno poznajú nálepky, ktoré sa na futbalových zápasoch umiestňujú za bránu a pri pohľade z diaľky vyzerajú ako trojrozmerné. Podobnou cestou sa vydali výrobcovia tapiet a nálepiek. Na trh uviedli štýlové 3D tapety do bytu, ktoré normálne nalepíte, no pri pohľade vyzerajú ako trojrozmerné a sú tak veľmi reálne. Tieto tapety sú drahšie než klasické nálepky, na druhej strane však ponúkajú unikátny zážitok a efekt, ktorý naozaj stojí za to.

Moderné trendy spríjemňujú bývanie

Aktuálne trendy priam prajú práve nálepkám na stenu alebo štýlovým 3D tapetám do bytov. Všetci totiž chceme žiť v krajšom prostredí a spríjemniť sa život maličkosťami. Práve taká nálepka na stene, na ktorej je prevedený pekný a unikátny motív, môže byť skvelým spríjemním vášho bývania.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS