26/10
Trendové ozdoby tohto roka? Moderná klasika aj výrazné farby

Trendové ozdoby tohto roka? Moderná klasika aj výrazné farby

26. října 2018 v 00.00 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Možno sa zdá, že na sklonku októbra už myslieť na Vianoce je predčasné. Ale nie je – veď do Vianoc zostáva už menej ako dva mesiace! A viete, ako tento rok vianočnú výzdobu vyladiť? Máme pre vás ťahák firmy Glassor, ktorá patrí k vyhlásenému českému výrobcovi vianočných ozdôb a ďalších šik kúskov.

Tak sa oboznámte s tohtoročnými novinkami medzi vianočnými ozdobami z dielne rodinnej firmy Glassor. Vynikajú prepracovanými detailmi, výraznými farbami a až magickou atmosférou. Tú do vášho domova vnesú kolekcie tohto roku.

Kolekcia pre Vianoce 2018/2019

  • Zlatá symfónia
  • Authentic
  • Kúzlo bielych Vianoc
  • Páví sen
  • Dotyk elegancie
  • Zázrak prírody
  • Navždy
  • Naprieč hviezdnou oblohou

Čo kolekcie odrážajú?

Veľmi populárne sú stále klasické a tradičné ozdoby v striedmom prevedení. Ani tento rok nemôžu v kolekcii chýbať. Ich ťažiskovými farbami sú striebristo sivá, zlatá, žltozlatá a bronzová, tmavá červeň, ale aj biela, alebo tmavo sivá.

Vyššie spomenuté farby ozdobili ako klasickú kolekciu, tak aj kolekciu štýlu chic. Je jemná, harmonická a pritom striedma. Proste lahoda pre príbytok, vaše oko aj dušičku.

Moderná a jednoduchá kolekcia je inšpirovaná škandinávskym štýlom Lagoom. Čistý dekor Lagoom sa premietol aj do vianočnej výzdoby. Lagoom je smer, ktorý sa riadi heslom „ani veľa, ani málo“, teda tak akurát všetkého. A kolekcie firmy Glassor tento štýl v podobe sklenených vianočných ozdôb jednoznačne nasledujú.

Máte radi klasiku a prírodné tóny a motívy? Tak neprehliadnite prírodnú kolekciu, ktorá je elegantná, plná temných tónov v tyrkysovej, modrej, teplej zlatej, teplej sivej, námorníckej modrej, červeno hnedej aj tmavo červenej. Proste zemité tóny inšpirované prírodou, ktorá sa objavuje aj v tvaroch a motívoch.

Nájdete tu stromčeky, vetvičky, lístky, kvety, huby a pravé pierka. Všetko na sklenených ozdobách vyzerá jemne, krásne a veľmi prirodzene. Veľký počet figúrok inšpirovaných tvarmi z flóry a fauny dodá vášmu vianočnému stromčeku ten pravý obraz prírody.

Zdroj foto: Glassor

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS