13/1
Skúste nové technológie Procter & Gamble v domácnosti!

Skúste nové technológie Procter & Gamble v domácnosti!

13. ledna 2020 v 00.00 , Bytové doplnky , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Spoločnosť Procter & Gamble sa aj tento rok objavila na veľtrhu CES a vo svojom stánku PG LifeLab predstavila niekoľko noviniek, ktoré dokážu vylepšiť domácnosť a jej chod, uľahčiť fungovanie aj starostlivosť ako o ňu, tak o členov rodiny či seba samého.

Procter & Gamble tak na veľtrhu CES 2020 predstavuje svoje inovácie. Na veľtrh sa spoločnosť Procter & Gamble vracia s niečím novým. Veľtrhu CES sa Procter & Gamble sa svojou P & G LifeLab prvýkrát zúčastnil v roku 2019 a ihneď získal rad ocenení, napríklad cenu „CES Editors 'Choice“ denníku USA Today.

Tento rok to sú špičkové inovácie, s ktorými predvádza, ako možno kombinovať užívateľské poznatky so špičkovými technológiami pre vývoj inovatívnych produktov, ktoré menia každodenné používanie v domácnosti.

Čo bolo od Procter & Gamble predstavené?

Oral-B iOOral-B iO

Oral-B iO

Tento produkt predstavujúci zásadný skok v inovatívnych technológiách v oblasti zubnej starostlivosti je vybavený magnetickým pohonom bez trenia, ktorý rovnomerne distribuuje energiu do špičiek štetín, a vytvára tak revolučné mikro vibrácie.

Lumi® by PampersLumi® by Pampers

Lumi® by Pampers

Revolučný systém starostlivosti typu „všetko v jednom“, ktorý kombinuje dáta získané v reálnom čase s intuíciou, a rodičom tak pomáha predvídať potreby dieťaťa.

The Charmin Roll BotThe Charmin Roll Bot

The Charmin Roll Bot

Prvý robot svojho druhu, ktorý vďaka ovládaniu prostredníctvom inteligentného telefónu (pomocou funkcie Bluetooth) dodá nový kotúč toaletného papiera Charmin, takže už nikdy nechýba v tú najmenej vhodnú chvíľu.

AiriAiri

Airi

Špičkový prepojený systém interiérových vôní, u ktorého je obsah do priestoru dodávaný „šikovným“ spôsobom, a umožňuje tak dosiahnuť sofistikovaný a konzistentný efekt.

P & G je známa tým, že dobre a kvalitne komunikuje so spotrebiteľmi, zákazníkmi aj potenciálnymi inovačnými partnermi, keďže kľúčom k úspešnej inovácii je vždy spolupráca naprieč odvetviami. P & G Ventures ako startupové štúdio firmy, organizuje tiež akciu P & G Ventures Innovation Challenge, čo je vrcholná udalosť svojej každoročnej súťaže v oblasti rozvoja podnikania.

Spoločnosť tiež predstavila sprievodnú webovú stránku ww.PGLifeLab.com, kde záujemcovia môžu virtuálne navštíviť výstavu P & G LifeLab, prezrieť si ukážky produktov a prezentácie, a dokonca nakupovať alebo predobjednať produkty z veľtrhu.

Zdroj foto: Procter & Gamble

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS