23/11
Dokonalé upratovanie pred Vianocami? Vieme ako na to!

Dokonalé upratovanie pred Vianocami? Vieme ako na to!

23. listopadu 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Skvele, rýchlo a hlavne s minimom námahy chce mať upratané každá žena. Prečo si teda upratovanie neuľahčiť novinkami značky Concept?

Okrem štandardných úkonov totiž pri bežnom upratovaní ponúkajú ešte sterilizáciu podlahových plôch, chytré plánovanie upratovania, turbo kefy, alebo úsporu energie. Majú skrátka pre každého niečo, a tak si z nich stačí len vybrať toho pravého pomocníka.

Robotický vysávač VR3210 3v1 laser UVC Real Force

Najväčšou novinkou tohto šikovného robota je vstavaná UVC lampa, ktorá pri upratovaní dokonale sterilizuje všetky povrchy. Stačí teda naplánovať upratovanie a okrem vyčistených podláh budete mať ešte domácnosť zbavenú vírusov a baktérií. Nový VR3210 vie vysávať aj vytierať. Vytieranie je riadené elektronicky, takže robot pri zastavení vysávača zastaví aj dávkovanie vody. Navyše k vytieraniu používa nový špeciálny spôsob vytierania Y-wash pre dosiahnutie maximálnych efektívnych výsledkov.

Robotický vysávač VR3210 3v1 laser UVC Real ForceRobotický vysávač VR3210 3v1 laser UVC Real Force

Robotický vysávač VR3210 sa v priestore pohybuje vďaka laserovej navigácii. Perfektne tak naskenuje priestor, naplánuje trasu a zbytočne neprechádza už cez upratané miesta. Ponúka tiež šikovný Roomplan, kde, je možné zvoliť si v jednotlivých miestnostiach druh upratovania aj zakázané zóny. Robot hovorí česky a ovládať ho možno pomocou aplikácie v mobile, diaľkového ovládania, alebo tlačidlami priamo na tele. Má BLDC motor, batériu s výdržou až 250 minút, trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13 a okrem hlavnej Carpet kefy obsahuje jeho príslušenstvo aj špeciálnu kefu na tvrdé podlahy hardfloor. Cena je 560 €, v predaji od začiatku novembra 2020.

Tyčový aku vysávač Mighty VP4150Tyčový aku vysávač Mighty VP4150

Tyčové aku vysávače Mighty VP4150 a VP4160 Perfect Clean

Oba nové modely pomôžu s dokonalým upratovaním celej domácnosti. Sú totiž vybavené špecialistom na koberce – motorizovanou turbokefou, špecialistom na omrvinky – odnímateľnú jednotku na ručné vysávanie so štrbinovou hubicou. K tomu všetkému majú aj kvalitný DC motor s vysokým sacím výkonom a Li-Ion batériu s výdržou až 50 minút pri modeli VP4150 a až 55 minút u VP4160.

Tyčový aku vysávač Mighty VP4160Tyčový aku vysávač Mighty VP4160

Vynikajú ale aj po estetickej stránke, a to moderným LED podsvietením na rukoväti a elegantným bielo-strieborným dizajnom v prípade VP4150 a strieborným u VP4160. Vysávače ponúkajú 2 rýchlosti vysávania – vysokú s maximálnym výkonom a ECO pre bežné vysávanie, 3 LED svetlá umiestnené na tele vysávača, nádobu na prach s kapacitou 0,5 litra. Vrhnúť sa s nimi môžete na všetky podlahové povrchy, čalúnenie, kuchynskú linku, alebo nábytok. Cena za model VP4150 je 148 € a za model VP4160 je 160 €.

Vreckový vysávač VP8338 Groovy HomeVreckový vysávač VP8338 Groovy Home

Vreckový vysávač VP8338 Groovy Home

Výkon… to je o čo ide u nového vreckového vysávača. A tak aj keď je na prvý pohľad nenápadný, ponúka príkon 700 Wattov a tiež extra výkon, vďaka ktorému si s každým neporiadkom poradí raz dva. V jeho príslušenstve nájdete Eco podlahovú hubicu, veľkú turbokefu, hubicu na parkety a taktiež štrbinovú hubicu s prachovou kefou. Má umývateľný Hepa filter 13, XL vrecko s extra veľkou kapacitou, elektronickú reguláciu výkonu, poistku proti uzavretiu bez vrecka a teleskopické trubky. Cena je stanovená na 88 €, v predaji od konca novembra 2020.

Všetkých pomocníkov k vianočnému upratovaniu si zaobstaráte na my-concept.cz .

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS