7/7
Ako na útulnú domácnosť?

Ako na útulnú domácnosť?

7. července 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Bytový textil , Design , Obývacie izby , Spálne

Sponzorované odkazy

Zdá sa vám, že váš byt nie je príliš útulný a je potrebné mu dodať trochu domácej atmosféry? Práve to dokážu doplnky, a to najmä textilné. Okrášlite si domov podľa svojho s doplnkami od Kik!

koberec imitácia kože 11 €

Čo je útulne doma?

Že neviete, čo si pod tým máte predstaviť? Cestovné koberčeky, vankúšiky, závesy, obliečky či obrusy – všetky tieto doplnky vedia priestor krásne zútulniť a pri správnom výbere farieb aj oživiť.

dóza ružová za 4 €

Support od KiK

Kik vám s tým všetkým pomôže. Práve v ich predajniach nájdete celý rad textilných aj iných doplnkov, vďaka ktorým sa budete doma cítiť ešte príjemnejšie. Tak hurá nakupovať!

pléd flanelový s kvetmi za 8 €

Miestnosť po miestnosti

Vo zveľaďovaní postupujte miestnosť po miestnosti. Stačí pár kúskov do každej izby a razom je domov úplne iný – živší a veselší, domáckejší a útulnejší.

prútená lucerna za 6 €

V obývačke

  • Obývačka býva ústrednou časťou celej domácnosti, kde sa schádza celá rodina. Stredom je potom väčšinou sedacia súprava.
  • Pre pohodlné sedenie určite oceníte dekoračné vankúše či deky.
  • Tie však môžete v lete využiť aj pri večeroch strávených na balkóne, terase či záhrade.

návlečka na vankúš sivý chlp za 3 €

V spálni

Spálňa je miestom určeným predovšetkým pre spánok a relaxáciu. Aj z tohto dôvodu by sme mali dbať na útulnosť prostredia. K tomu vám môžu pomôcť obliečky z bavlny, alebo mikrovlákna, ktoré je vyrobené z príjemných materiálov a môžete si vybrať z veľkej ponuky rôznych farieb a vzorov.

kovový podnos za 4 €

Dekorácie sú cool všade

Okrem textílií prispejú k príjemnej atmosfére domova aj dekorácie. Nemusia však len stáť na skrini, ale môžu plniť aj praktický účel. Dekoratívne vázy, dózy či škatuľky vám poskytnú priestor pre uloženie drobností, ale zároveň budú pôsobiť veľmi esteticky.

kúpeľňová predložka za 6 €

Svietniky a lucerny zase navodia romantickú atmosféru.

Zdroj foto: Kik

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS