16/6
Nábytkom k lepšej fyzickej kondícii? Aj to je možné s kúskami od Mizuno!

Nábytkom k lepšej fyzickej kondícii? Aj to je možné s kúskami od Mizuno!

16. června 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Nábytok

Sponzorované odkazy

Minulý rok a dni pandémie nám ukázali, že možnosti domáceho fitness sú nekonečné. S trochou kreativity sa všeličo premení na činky, kopa kníh poslúži na vzpieranie, naplnené batohy môžu fungovať ako závažie pre zdvíhanie nôh. Tým sa inšpirovala japonská športová značka Mizuno.

A tak svetlo sveta uzrel nový rad zdravého nábytku Mizuno. Skladá sa zo šiestich rôznych kusov, pričom zahŕňa konferenčný stolík, taburet, sedadlo na podlahu, kancelársku stoličku, vankúš na stoličku a ďalších ako powerbool fungujúcich vankúšov. Zoznámte sa s bytovými doplnkami a nábytkom, vďaka ktorému získate nielen štýlové bývanie, ale zlepšujete si aj fyzičku!

  • Le Coeur sa prezentuje ako malý prídavný, alebo konferenčný stolík, ktorý slúži zároveň ako pomôcka na preťahovanie ramien.
  • Le Moignon funguje ako taburet aj ako váha pre zdvíhanie a preťahovanie nôh, prípadne aj rúk.
  • Ringretch je super vankúš stoličky, ktorý sa môže premeniť na balančnú podložku pre cvičenie zamerané na stehná, kostrč a chrbticu.
  • Pulule funguje ako vankúš pre sedenie na podlahe a tiež ako trenažér pre posilnenie svalov chrbta a zadku.
  • Les Plie je unikátna stolička, ktorá využíva vertikálne odporovú pumpu pre vertikálny drep sedu.

Le Coeur

Stolík Le Coeur, ktorý je dodávaný ako čalúnený konferenčný stolík s doskou z tvrdého dreva, ktorý funguje aj ako zariadenie na preťahovanie ramien. Dva gombíky prerušujú jednoliaty horný povrch dosky La Coeur a fungujú ako úchyty pre otáčanie, čím uvoľňujú vaše ramenné svaly rovnakým spôsobom, ako riešiť napríklad kruhy rukami. Potom, čo je pretiahnutie dokončené, zostáva konferenčný stolík funkčným kusom elegantného nábytku, ktorý sa vďaka popolavo sivej farbe hodí do väčšiny interiérov.

Le Moignon

Podobne Le Moignon predstavuje nenápadný taburet s popruhmi lemujúcimi jeho boky. Tie premieňajú nábytok na váhu pre zdvíhanie nôh a posilnenie stehien, alebo napínacie zariadenie pre vaše nohy a prsty. Možno s ním posilňovať aj ruky.

Ringretch

Ringretch je príjemný a pohodlný vankúš na stoličku, ktorý sa môže razom premeniť ako zázrakom v skvelú cvičebnú balančnú podložku pre tréning sedacích svalov aj nôh.

Abs Pulule

Jedinečné a štýlovo čalúnené sedadlo na sedenie na zemi, ktorým trénujete vzpriamený posed, chrbticu a krížovú kosť so zadkom a vašou panvou.

Les Plie Squat

Elegantná a minimalistická (nielen kancelárska) stolička, ktorá vám aktivuje centrálny odpor tela voči stoličke. Trénujete tak drepy vďaka pumpe v nohe stoličky.

Čo na tieto kúsky hovoríte? Zaobstarali by ste si niektorý?

Foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS