14/11
Vyzrejte nielen na vianočné upratovanie efektívne a s minimom námahy

Vyzrejte nielen na vianočné upratovanie efektívne a s minimom námahy

14. listopadu 2021 v 00.00 , Design , Domáce spotrebiče

Sponzorované odkazy

Ako vyzrieť na akékoľvek, ale predovšetkým blížiace sa vianočné upratovanie elegantne a s prehľadom? Pomôžu vám domáci pomocníci, s ktorými bude každé upratovanie hračka. Sú nimi horúce upratovacie novinky značky Concept, ktoré sa budú hodiť vždy.

Hravo s nimi vysajete a vytriete jedným ťahom, zatočíte s chlpmi domácich miláčikov, zvládnete malé upratovanie po celom dome a niektoré z nich si môžete dokonca aj na 45 dní vyskúšať zadarmo. Jedinou podmienkou je registrácia na www.my-concept.cz , kde zaobstaráte aj všetko ostatné.

vysávač Iconic Aqua Flex

Vytrite aj vysajte jedným ťahom

Tyčový a ručný akumulátorový vysávač s mopom VP6200 3v1 Iconic Aqua Flex má vysávanie aj vytieranie v malíčku. Aj keď v tomto prípade skôr na jednej tyči, a to ešte s ohybným kĺbom, takže je neskutočne flexibilný a dostane sa naozaj všade. Má motorizovanú hubicu s dvoma kefami (Hardfloor pre tvrdé podlahy a Carpet na koberce) a na vytieranie stačí len nádržku s vodou nasadiť na hubicu.

Vysávač je ľahký, dobre ovládateľný, a ponúka aj odnímateľnú ručnú jednotku pre drobné upratovanie. Upracete s ním tak prakticky všetko od kobercov, cez tvrdé podlahy, auto, strop aj kuchynskú linku až po klávesnicu. Má BLDC motor, kvalitnú vyberateľnú Li-Ion batériu s výdržou až 60 minút, 3 režimy vysávania, LED svetlo, HEPA filter 13, zásobník na prach s kapacitou 0,5 litra a v základnom príslušenstve aj krátku aj dlhú štrbinovú hubicu. Vyjde vás na 240 €.

vysávač CP3010

Vysávač a parný čistič CP3010 3v1 – baktérie traste sa!

Tento vysávač a parný čistič využíva na svoju prácu kombináciu tlaku a vysokej teploty a rýchlo a účinne tak pomôže k dokonalej domácnosti. Para totiž vie zahubiť až 99% baktérií a tým, že ich pod tlakom navyše vyčistí všetky nečistoty. Bez chemických prostriedkov tak upracete aj vydezinfikujete.

Parný mop vie naraz vysávať aj vytierať (oboje je samozrejme možné aj samostatne), je vhodný na všetky povrchy a vďaka špeciálnemu nástavcu ho okrem tvrdých podláh môžete využiť aj pri upratovaní kobercov. Cyklónový vysávač a parný čistič CP3010 má jednoduché ovládanie, na prácu je pripravený za 30 sekúnd a na jedno naplnenie nádobky na vodu vydrží s parou pracovať až 20 minút. Jeho cena je 240 €.

vysávač CP2110 Perfect Clean

Využite silu pary

Parný mop CP2100 a CP2110 Perfect Clean sú špecialisti na vytieranie tvrdých podláh aj na oživenie krásy kobercov. A pretože oba pracujú pomocou pary, tak aj prirodzene na dezinfekcii a ničení vírusov, a to bez chemických prostriedkov. Na ich spustenie do prevádzky stačí naplniť nádržku s objemom 330 ml vodou a nechať 30 sekúnd nahriať. Na upratovanie tvrdých podláh stačí textília z mikrovlákna, ktorá pohlcuje nečistoty, na koberce sú mopy vybavené špeciálnym klzákom.

Na jedno naplnenie vydrží pracovať až 18 minút a množstvo pary je možné nastaviť od nízkeho až po vysoké. CP2100 má akčný rádius 6,5 metra a v základnej výbave 1 čistiacu textíliu. CP2110 operuje v okruhu 7,5 metra a pri jeho kúpe dostane v prístroji čistiace textílie rovno 3. Cena prístroja CP2100 je 72 € a pri prístroji CP2110 je 80 €.

vysávač VP6120 Iconic Animal Flex

Zatočí s chlpmi domácich maznáčikov

Tyčový akumulátorový vysávač VP6120 2v1 Iconic Animal Flex budú majitelia domáceho zvieratka milovať rovnako, ako svojho maznáčika. Vďaka jedinečnej konštrukcii turbo kefy (malej aj veľkej) totiž spoľahlivo odstráni všetky chlpy, ktoré miláčik v domácnosti postrácal. Jeho múdro vymyslená konštrukcia ponúka maximálnu flexibilitu. Predlžovacia rúrka s ohybným kĺbom sa dostane aj pod nízky nábytok, alebo do ťažko prístupných miest. A pokiaľ je potrebné vysávač počas práce odložiť, nie je potrebné ho klásť na zem, alebo nikde opierať. Vysávač stojí sám.

Vysávač má podlahovú hubicu s vlastným pohonom, ktorý pri upratovaní dosiahne skvelé výsledky za oveľa kratšiu dobu a 2 kefy – Carpet určené na koberce a Hardfloor pre tvrdé podlahy. Disponuje tiež ručnou odnímateľnou jednotkou, na ktorú je možné okrem štrbinových hubíc nasadiť aj malú turbo kefu na vysávanie chlpov. Má tiež LED osvetlenie, HEPA filter 13, 3 režimy vysávania, zásobník na prach s kapacitou 0,5 litra a pracovať vydrží až 60 minút. Jeho cena je 232 €.

robovysávač VR3210 laser UVC Real Force

Chytrého robota môžete vyskúšať zadarmo

Robotický vysávač VR3210 3v1 laser UVC Real Force má vstavanú UVC lampu, ktorá pri upratovaní dokonale sterilizuje všetky povrchy. Stačí pomocou Roomplanu naplánovať upratovanie v jednotlivých miestnostiach a okrem vyčistených podláh budete mať ešte domácnosť zbavenú vírusov a baktérií. VR3210 vie vysávať aj vytierať. Vytieranie je riadené elektronicky, takže robot pri zastavení vysávača zastaví aj dávkovanie vody. Navyše na vytieranie používa nový špeciálny spôsob vytierania Y-wash na dosiahnutie maximálne efektívnych výsledkov.

Robotický vysávač VR3210 sa v priestore pohybuje vďaka laserovej navigácii. Perfektne naskenuje priestor, naplánuje trasu a zbytočne neprechádza už upratané miesta. Robot hovorí po slovensky a ovládať ho možno pomocou aplikácie v mobile, diaľkového ovládania, alebo tlačidlami priamo na tele. Má BLDC motor, batériu s výdržou až 250 minút, trojstupňovú filtráciu s HEPA filtrom 13 a okrem hlavnej Carpet kefy obsahuje jej príslušenstvo aj špeciálnu kefu na tvrdé podlahy Hardfloor. Jeho cena je 520 €. V rámci akcie „Garancia 45 dní na vyskúšanie“ si do 31.12. 2021 môžete tento model vyskúšať doma.

  • Zdroj foto: www.my-concept.cz
  • Zdroj info: Petra Hubálková- Tristar promotion
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS