17/12
Drevené parkety pre vašu krásnu a príjemnú podlahu

Drevené parkety pre vašu krásnu a príjemnú podlahu

17. prosince 2021 v 00.00 , Bytové doplnky , Domy

Pokiaľ trávite veľa času chodením naboso, alebo v ponožkách, určite vítate skôr podlahu, ktorá je pocitovo teplejšia. Nielenže sa po nej lepšie chodí, ale môžete si na nej mnohokrát aj zahrať stolné hry s deťmi či partnerom. Veľmi žiadané sú preto podlahy, ktoré tvoria drevené parkety.

Podlaha z drevených parkiet je vždy originálom

Nielenže patria drevené parkety, alebo vrstvené drevené podlahy k evergreenom medzi podlahovými krytinami, tiež sú vždy jedinečné a originálne. Ide o prírodný materiál, a tak nikdy neviete, ako presne budú vaše nové drevené parkety vyzerať. Zaručiť sa ale pri výrobe dá čistota dreva, alebo napríklad množstvo hrčí na 1 m2, počet prasklín a aj prípadné množstvo zatmelených defektov dreva.

parketyparkety

Drevené parkety môžu mať mnoho podôb, a to vďaka povrchovým úpravám, štruktúram, finálneho opracovania, rozmerov dosiek, ich hrúbky, tvaru ukladania, spôsobu ukladania atď. S výberom vám môže pomôcť cena podlahy aj to, pre aký typ interiéru, alebo miestnosti je určená. Obmedzenie prichádza v prípade, že je podlaha v komerčných priestoroch, alebo chcete používať podlahové vykurovanie.

S výberom vám radi a ochotne poradia na webových stránkach kupsipodlahu.sk.

Poskladajte si svoje puzzle

Ako sme už spomenuli, na drevených podlahách sa skvele hrá. Alebo vám bude stačiť podsedák. Na podlahe môžete smelo hrať „Človeče, nehnevaj sa.“, „Monopoly“ , alebo napríklad „Osadníkov“. Ale aj zaujímavé puzzle pre deti vás bude baviť. Možno vás prekvapí, ako rýchlo deti dokážu nájsť správny dielik, ktorý vy si ani nevšimnete.

PuzzlePuzzle

Pokiaľ chcete krásne a nápadité puzzle pre dospelých, alebo násťročné deti, stavte na populárne Ravensburger puzzle. Vybrať si môžete napr. puzzle, ktoré zobrazujú obrovskú knižnicu, puzzle s vyobrazením pandej rodiny, alebo napríklad puzzle s obľúbeným autom, alebo filmovým hrdinom.

Podlahu vo svojom dome by ste mali mať radi. Pokiaľ zvolíte parkety, iste tomu tak bude.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS