19/3
Hornbach ..."s nami to zvládnete!"

Hornbach ..."s nami to zvládnete!"

19. března 2012 v 07.00 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

História spoločnosti Hornbach sa začala písať v roku 1977, kedy základný bridlicový kameň položil Michael Hornbach v Landau, vo Falcku. Hornbach patrí k nezávislým rodinným podnikom, ktoré patria do pätice najväčších reťazcov so stavebnými materiálmi.

Rodinná atmosféra v Hornbachu

Hornbach vsádza na rodinnú atmosféru, a to od samého počiatku vzniku. Ku každému zákazníkovi pristupuje s maximálnou individuálnosťou, snaží sa odhaliť ich potreby a dopyt a maximálne uspokojiť ich požiadavky.

Krédom spoločnosti Hornbach nie je kvantita, ale kvalita a maximálna rozmanitosť ponúkaného tovaru. Na území Slovenskej republiky sa zatiaľ nachádzajú len 2 hobby markety Hornbach, ktoré sa zameriavajú na sortiment ponúkajúci stavebný materiál, nábytok, náradie, potreby a vybavenie pre záhradu, vybavenie pre interiér a ponuku remeselných služieb.

Predajne Hornbach môžeme navštíviť v Bratislave na Galvaniho ulici a v Košiciach na Moldavskej ceste.

Hornbach …

Sortiment hobby marketov Hornbach

hobby marketoch Hornbach nájde každý zákazník rozmanitú škálu hobby potrieb pre stavbu, interiér i exteriér. Základná ponuka je rozdelená do kategórií, ktoré sa ďalej delia na podkategórie o stovkách rôznych výrobkov. Ponuka zahŕňa oddelenia ako železiarstvo, náradie, elektro, farby, dekorácie, tapety, podlahové krytiny, drevo, stavebné diely, dlažbu, sanitu, stavebniny a vybavenie pre záhradu.

Vedľa ponuky výrobkov a materiálov poskytuje Hornbach svojim zákazníkom tiež najrôznejšie služby. V priestoroch Hornbachu je možné nechať si narezať laminátové alebo drevené dosky alebo zhotoviť si presné výrezy kuchynských pracovných dosiek. K ďalším štandardným službám patrí namiešanie farieb, remeselnícky servis, rezanie skla, rámovanie obrazov, plagátov a podobne. Pokiaľ máte záujem o zaobstaranie si novej kuchyne, dostanete od personálu počítačový návrh kuchynskej zostavy, dodanie a montáž kuchynskej linky je samozrejmosťou.

Marketing a propagácia

K štandardným propagačným materiálom marketu Hornbach patria farebné letáky, ktoré pravidelne vychádzajú každý mesiac. Letáky sú zamerané na novinky v ponuke, akčné ceny, zľavy a prípadné výpredaje. Väčšina zákazníkov a potenciálnych zákazníkov nájde letáky vo svojej schránke, ostatní si môžu ponuku prezrieť na webových stránkach Hornbachu.

Niekoľkokrát do roka (nepravidelne) vychádzajú informačné brožúry, ktoré sú zamerané na určitú časť sortimentu.

Dôležitým marketingovým nástrojom je aj cenová politika, ktorá stavia markety Hornabach na primárne miesto. Zákazníkovi je teda ponúknutá kvalita, rozmanitosť sortimentu, individuálny prístup v kombinácii s priaznivou cenou.

Hornbach …

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS