22/3
Bauhaus: Keď sa to má podariť...

Bauhaus: Keď sa to má podariť...

22. března 2012 v 07.00 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Bauhaus alebo špecialista pre váš dom, dielňu aj záhradu, ponúkajúci rozmanitý sortiment, kvalitné služby a široký servis pre zákazníkov. Hobby market spadajúci do branže koncernov „Do-it-yourself“ sa vyznačuje výraznou dynamikou a vysokou podnikateľskou odvahou.

Predajne Bauhaus sú sústredené vo veľkých mestách, v Prahe (Průhonice – Čestlice, Dolné Chabry a Pankrác), Brne, Liberci, Ostrave a novo v Českých Budějoviciach, na Slovensku si na predajňu budeme musieť ešte nejakú chvíľku počkať.

S Bauhausom ide všetko hladko

Špecializované centrum pre dielňu, záhradu aj dom ponúka rozmanitý sortiment a služby, ktoré dokážu uspokojiť aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Ponuka je určená nielen pre domácich majstrov, ale aj pre profesionálov, ktorí tu nájdu kompletné vybavenie.

Úspech hobby marketu Bauhaus tkvie aj v nadštandardných servisných službách, ktorými sú nasledujúce:

brúsenie (brúsenie pílových reťazí, kotúčov okružných píl, a podobne)
špecializovaný a profesionálne školený personál (vždy pomáha zákazníkom)
výroba kľúčov (od dverí až po trezor)
prírez dreva (s milimetrovou presnosťou)
bezhotovostné platenie (platobnou kartou)
požičovňa náradia (za nízky poplatok)
darčekové poukazy (vhodný darček)
rámovanie obrazov (rozsiahly výber)
rozvoz tovaru (až priamo do domu)

K najväčším prednostiam však patrí garancia najnižšej ceny, za ktorú spoločnosť ručí znížením ceny o 12%. O kvalite ponúkaného tovaru tiež vypovedá päťročná záruka, ktorá sa vzťahuje na všetko elektrické ručné náradie a stroje.

Rozmanitosť sortimentu

V predajniach Bauhaus môžeme vyberať zo sortimentu ponúkajúceho viac než 130 000 artiklov rozmanitého tovaru pre dom, dielňu aj záhradu. Ponuka zahŕňa tovar spadajúci do kategórie: náradie, drevo, stavebniny, farby, dekorácie, železiarstvo, obklady, podlahové krytiny, dlažby, sanitu, elektro, záhrada…

Každý mesiac je zákazníkom k dispozícii nový leták, v ktorom sú zobrazené produkty za akčné ceny. Ponuku spoločnosti sledujte v Bauhaus Praha , Bauhaus Brno , Bauhaus Ostrava a samozrejme aj v ďalších mestách.

zdroj: http://www.bauhaus.cz , http://www.mapaobchodu.cz Foto: http://www.flickr.com/people/karlg

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS