18/7
Zrenovujte svoj byt ešte dnes! Moderné interiérové dekorácie

Zrenovujte svoj byt ešte dnes! Moderné interiérové dekorácie

18. července 2012 v 09.15 , Bytové doplnky , Design

Sponzorované odkazy

Túžite zrenovovať či vylešiť svoj dom, byt či kanceláriu? Môžeme smelo povedať, že časovo najlepšie je práve letné obdobie, keď nátery a farby rýchlejšie schnú a vonku je dlhšie vidieť, čo nám samozrejme uľahčí prácu. Nechajte sa preto dnes inšpirovať inovatívnymi kúskami a riešeniami do interiéru od spoločnosti DIMEX, odborníka na tapety a interiérové dekorácie.

Spoločnosť DIMEX je popredným predajcom papierových, vinylových i fototapiet, bordúrov na stenu, samolepiacich a dekoratívnych fólií, samolepiek a závesov i garniží. V predajni či eshope spoločnosti Dimex vás samozrejme doslova „vyzbroja“ návodom na tapetovanie a doplnkovým tovarom ako lepidlá, tmely.

Samolepiace fólie

Určite vás, takisto ako mňa, oslovia veselé, originálne ale i klasické samolepiace fólie na stenu. Vybrať si možte z mnohých veľkostí, motívov a samozrejme farebných prevedení, ktoré dokážu unikátne doplniť a zvýrazniť váš interiér. Veľmi obľúbená je práve varianta zelených kruhov, či púštneho piesku.

Veľmi podarené sú aj nálepky do detskej izby, poteší vás bohatý výber motívov so zvieratkami, kventinkami či hrdinami populárnych rozprávok. Aplikácia, tzn. samotné nalepenie, či následné čistenie je úplne jednoduché, bez problémov to zvládne vaša ratolesť sama.

Fototapety na stenu

Fototapety sú modernou verziou tapiet, ktoré sa hodia do každého priestoru. Opticky dávajú priestoru tretí rozmer a prostredie miestnosti zvýrazňujú, prípadne zjemňujú. Veľmi obľúbené sú v kancelárskych priestoroch, čakárňach či školách, kde vytvoria pokojnú atmosféru. Veľmi zaujímavá je čiernobiela varianta, či použitie fototapety na dvere. V ponuke Dimexu opäť nájdete fototapety rozmanitých veľkostí, motívov a farebných prevedení.

Tak ešte stále váhate?! Skúste omrknúť kompletný sortiment na stránkach spoločnosti Dimex a pusťte sa do renovácie svojho hniezdočka ešte dnes!

Zdroj: www.dimex.sk

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS