17/8
Freedomky - nové a rýchle bývanie

Freedomky - nové a rýchle bývanie

17. srpna 2012 v 07.00 , Design , Domy

Sponzorované odkazy

Architektúra a s ňou spojený dizajn sa neustále veľmi dynamicky rozvíja. Priestor dostávajú nové technológie i nápady. Stále častejšie sa pritom myslí na ochranu životného prostredia a úsporu energie. Vznikajú tak nové a nové projekty, ktoré sa možno stanú významnou súčasťou našich životov.

Čo sú freedomky?

Freedomky predstavujú dômyselný koncept slobodného bývania. Ich výstavba nemusí byť závislá na inžinierskych sieťach ani na vysokých obstarávacích nákladoch. Navyše sú šetrné k životnému prostrediu a majú veľmi nízke prevádzkové náklady.

Pri ich výstavbe sa kladie dôraz na usporiadanie priestoru a kvalitu spracovania.

Aké sú výhody freedomčekov?

Jedná sa predovšetkým o vyššie spomínané nízke prevádzkové náklady (perfektné tepelno- izolačné vlastnosti, ktoré v budúcnosti tiež potešia naše peňaženky). Freedomček má špeciálnu inštaláciu. Nepotrebujeme remeselníkov ani veľa času. Nainštalovanie domčeka prebieha počas niekoľkých hodín.

Pochopiteľne máme nárok na individuálny dizajn, ktorý býva tvorený veľmi moderne. Navyše po pripojení ďalšieho modulu je možné domček kedykoľvek zväčšiť.

Ako postaviť freedomček?

So stavbou freedomku si nemusíme robiť žiadne starosti. Domček si objednáme, jeho výroba trvá približne 3 mesiace. Následne nám firma, u ktorej sme domček objednali, privezie úplne funkčný a moderný dom. Vnútorné vybavenie je možné objednať, ale nie je to povinné.

Aká je cena freedomku?

Cena sa odvíja od veľkosti a vybavenia. Ak si prajete menší domček, napríklad o veľkosti 2 +1 (nevybavené), zaplatíte cca 53 000 eur bez DPH. Základné vybavenie sa pohybuje okolo 8 000 eur. Opäť záleží na Vašej predstave vybavenia nábytkom alebo modernými spotrebičmi.

Freedomky sú plne funkčné obytné domy, ktoré sú časovo, cenovo dostupné a samozrejme ekologicky priateľské. Sú vhodné pre začínajúcich partnerov aj pre rodinu s deťmi. Freedomky je možné využiť aj ako ateliér alebo dielňu alebo sklad.

Viac o FREEdomčekoch sa dozviete tu: http://www.bravis.cz/ … 0-freedomky /

Zdroj: www.bravis.cz

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS