22/5
Poznáte výhody chladničiek s mrazničkou?

Poznáte výhody chladničiek s mrazničkou?

22. května 2020 v 00.00 , Domáce spotrebiče

Kombinovaná chladnička s mrazničkou je moderným riešením, ktoré je nielenže štýlové, ale najmä praktické! V tomto článku vám poradíme, podľa čoho chladničku s mrazničkou vyberať.

V dnešnej dobe sú už klasické samostatné chladničky najmenej vyhľadávanou formou chladničiek. Prakticky každý človek potrebuje aj mrazničku a klasická chladnička, ktorá mrazničku v sebe nezahŕňa, je teda nedostatočne využiteľná. Väčšina ľudí sa teda uberá oveľa praktickejšou cestou, ktorou sú práve chladničky s mrazničkou. Väčšinou sú predelené na dve časti, pričom hornú časť tvorí chladnička a dolnú, menšiu časť, mraznička. V jednom balení tak získavate dve zariadenia. Kombinovaná chladnička vám šetrí priestor, keďže nemusíte hľadať miesto na samostatnú chladničku a mrazničku. Zároveň je mimoriadne elegantným riešením, ktoré sa bude hodiť do každej kuchyne.

Výhodou je aj skutočnosť, že obe zariadenia, chladničku a mrazničku, máte na jednom mieste. Ak teda do chladničky a mrazničky ukladáte nakúpený tovar alebo hľadáte nejaké potraviny, všetko máte prehľadne na jednom mieste.

Pri výbere novej chladničky s mrazničkou dbajte aj na jej energetickú triedu.Pri výbere novej chladničky s mrazničkou dbajte aj na jej energetickú triedu.

Základné parametre, ktoré by ste mali poznať

Ak uvažujete nad kúpou chladničky s mrazničkou, mali by ste poznať niektoré základné parametre, ktorých by ste sa mali držať. Základným parametrom je samozrejme veľkosť. Kombinované chladničky sú pomerne veľké zariadenia, preto si vopred ujasnite, aký máte dostupný priestor a chladničku vyberajte podľa neho. Podstatný je aj vnútorný objem chladničky a mrazničky, ktorý definuje, koľko vecí sa do nej zmestí.

Pri výbere novej chladničky s mrazničkou dbajte aj na jej energetickú triedu. Čím lepšia energetická trieda, tým je chladnička efektívnejšia, spotrebúva menej energie, a teda znižuje vaše náklady na elektrickú energiu. Všímajte si aj mraziaci výkon mrazničky a hlučnosť, ktorá je jedným zo základných parametrov. Podobné parametre si všímajte aj v prípade, že vaším favoritom je americká chladnička.

A kde zoženiete najkvalitnejšiu chladničku s mrazničkou? Naším tipom sú predajne a e-shop Okay elektro so širokou ponukou chladničiek od najznámejších výrobcov.

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS