8/3
Baumax alebo od stavby až po bývanie

Baumax alebo od stavby až po bývanie

8. března 2012 v 07.00 , Záhradný nábytok

Sponzorované odkazy

Baumax Slovenská republika prevádzkuje na našom území najväčšiu sieť hobby marketov, v ktorých ponúka široký sortiment výrobkov potrebných pre stavbu aj bývanie. Vedúcou myšlienkou spoločnosti Baumax je koncern branže sloganu „Do-it-yourself“, s ohľadom na spokojnosť zákazníkov, sociálnu angažovanosť a podporu súčasného umenia.

História spoločnosti Baumax sa začala písať v roku 1976, kedy bola otvorená prvá predajňa, a to v Kindbergu, v Štajersku. Od roku 1992 pôsobí aj na území Slovenskej republiky, kedy tu otvára svoju prvú pobočku.

Baumax: všetko pod jednou strechou

K veľkým prednostiam Baumax marketov patrí nielen rozmanitý sortiment, ale aj početnosť rozmiestnenia predajní. Na Slovensku sa rozprestiera celkom 15 objektov, v ktorých nájdeme výrobky potrebné pre bývanie, záhradu, a to vrátane potrebného náradia.

Základné kategórie, do ktorých je celý sortiment Baumaxu rozdelený, sú nasledovné: Stavba, Záhrada, Bývanie, Náradie.

Marketing a propagačné nástroje

Rovnako ako ostatné hobby markety, tak aj Baumax vydáva každý mesiac farebný leták, v ktorom sú obsiahnuté výrobky v akčnej cene. V letáku sú prezentované predovšetkým také výrobky, ktorých zníženie ceny je naozaj markantné.

K nadštandardným službám patrí požičovňa náradia, kde si každý zákazník môže za zaujímavé ceny zapožičať potrebné pracovné pomôcky. Hnacím motorom spoločnosti Baumax je predovšetkým spokojný zákazník, čo je docielené nasledujúcim devätorom nadštandardných služieb ako:

prívetivosť
profesionálne poradenstvo
individuálna pomoc pri reklamáciách
vrátenie peňazí v záručnej lehote
rýchle vybavenie obchodu
záruka cien
dostupnosť tovaru
príjemná atmosféra pri nákupoch
servisné služby

Z čoho môžeme vyberať

Zo širokého sortimentu si dokáže vybrať naozaj každý, záhradkári ocenia kompletnú ponuku starostlivosti o rastliny (hnojivá, substráty, kvetináče, obaly na kvetináče, záhradné náradie, kosačky, záhradné traktory, zavlažovacie systémy, drevené záhradné domčeky, bazény, grily, záhradný nábytok a mnoho ďalších).

Pre tých, ktorí si chcú zariadiť dom alebo byt, je taktiež všetko pod jednou strechou: podlahové krytiny (dlažba, plávajúca podlaha, koberce, kusové koberce), dvere, okná, interiérové ​​aj exteriérové ​​farby, sanita, vybavenie kúpeľní, solárne systémy, osvetlenie , nábytok.

Nielen domáci majstri ocenia sekciu Náradia, v ktorej nájdu najrôznejšie pomôcky potrebné pre prácu. Ponuka obsahuje kladivá, kladivká, píly, rezačky, vŕtačky, brúsky, meraciu techniku, aku skrutkovače … Hľadajte viac v predajniach Baumax v Bratislave na Bajkalskej ulici , Baumax v Košiciach či Baumax v Trnave a mnohých ďalších.

zdroj: http://www.baumax.cz/ http://www.mapaobchodu.cz/ foto: http://www.flickr.com/ … / pregewerner

Sponzorované odkazy

HOMEMAG je magazín o trendoch v bývaní, modernom nábytku a dizajne.

RSS